Zynga angajeaza un director financiar de la Best Buy

Mark PincusZynga cauta ceva nou si stralucitor, asa ca la fel ca si mii de americani, au apelat la Best Buy. Gigantul social gaming-ului a a anuntat ca au un nou director financiar. David Lee, fostul vice presedinte senior financiar de la Best Buy, preia pozitia de la Mark Vranesh, ce va lucra cu Lee in urmatoarele luni pentru a ajuta la facilitarea tranzitiei. In acest nou rol, CFO-ul este in conducerea contabilitatii de la Zynga, finantele corporative si relatiile cu investitorii. Acesta ii raporteaza direct directorului executiv Don Mattrick. Zynga cu siguranta a vrut pe cineva proaspat pentru a-i ajuta sa impulsioneze, in timp ce continua tranzitia de la publicul social concentrat pe Facebook la o companie bazata pe jocurile mobile. Lee ar putea ajuta cu acest lucru, fiind parte din echipa ce a ajutat cota de pret la supratensiuni pentru Best Buy in ultimele trimestre.

Lee a spus intr-o declaratie ca este onorat sa se alature celor de la Zynga, in timpul unui timp atat de tranformator din istoria companiei. Acesta sustine ca Zynga a atins repere impresionante in prima sa faza de crestere, distrand mai mult de un miliard de oameni cu jocurile sale si crearea brandurilor iconice cu francize precum FarmVille si Words With Frends. Don Mattrick si echipa din conducerea au o viziune ambitioasa ancorata de o cultura bogata a inovatiei.

Daca va intrebati de ce Zynga a apelat la un specialist in vanzari pentru a-i ajuta in afacerea digitala, are de a face mai mult cu performanta lui Best Buy in ultimele trimestre. In timp ce Lee era in echipa lor, a ajutat Best Buy sa treaca printr-o perioada tranzitionala, in timp ce tot mai multi clienti au inceput sa caute online. In afara acestui trend, acesta a facut parte din echipa care a ajutat sa imbunatateasca stocul de vanzare cu 240% in 2013.

Zynga va raporta rezultatele sale pentru primul trimestru al anului 2014, pe 23 Aprilie.

Lasă un răspuns