Unde lucreaza cei mai multi psihopati

psihopati

psihopatiCe iti vine mai exact in minte atunci cand vine vorba despre o persoana psihopata? Un fost criminal nebun? Psihopatii nu se incadreaza de fiecare data in acest tipar. Diagnozele clinice sustin ca acestia sunt niste persoane care nu prea au emotii si le lipseste de asemenea si empatia pentru cei din jur. Se pare ca America corporata este plina de ei, dar si in Romania se poate sa avem din plin asemenea oameni. Kevin Dutton, un psiholog cercetator al Universitatii Oxford, si-a dedicat o mare parte din viata studierii creierelor pshopatilor si este apt sa puna la punct o lista cu cele mai probabile cariere in care se incadreaza acestia in zilele noastre. Vezi daca si domeniul tau este pe lista.

Domeniul legii

Exista o multime de avocati fara scrupule si de judecatori fara Dumnezeu si fara mila care fac ce vor cu vietile oamenilor. Glume pe seama domeniului legii se fac indeajuns de multe, insa nu exista doar mituri, ci si putin adevar in asta. Multi avocati afiseaza semne clare de psihopatie sau de psihotism, ceea ce ii face sa minta, sa insele si sunt de asemenea si foarte determinati sa castige, ca si cum ar fi senat un pact cu Diavolul. Un anume avocat a sustinut urmatoarele: „Adanc inauntrul meu exista un criminal in serie care zace pe undeva. Insa il mentin distrat cu cocaina, cu Formula 1, sex si examainari proprii”.

Domeniul religios (Biserica)

Biserica ar trebui sa promoveze vorba buna, comportamentele decente si morale so sa faca lumea mai buna si mai plina de Dumnezeu, insa asa cum veem in abuzurile sexuale asupra copiilor din Biserica Catolica, psihopatie este in toi. Mai intai in actiunile negative indreptate asupra copiilor si mai apoi in dorinta bisericii de a musamaliza totul, se pare ca totusi este un adevar pe undeva. Psihopatii pot sa fie foarte atrasi de domeniul bisericii datorita usurintei de a ajunge la victime. Multi televanghelisti si perdicatori au fost acuzati de comportamente megalomane, ca si Ted Haggard, Bill Gothard, Creflo Dollar si Geronimo Aguilar.

Lasă un răspuns