Un antrenament gresit

Antrenament IzbucnirePana acum, majoritatea oamenilor stiu deja ca niciodata nu ar trebui sa treci peste micul dejun, toti carbohidratii nu sunt rai pentru tine, si iti taie mancarea in piese mici inainte de a o manca si nu scade consumul de calorii.

Dar chiar atunci cand crezi ca ai gasit o cale buna in labirintul lumii fitness, nutritiei si santatatii, un nou set de mituri, exagerare, minciunile apar si esti gata sa te indrepti catre scopul tau wellness. Acest lucru inseamna ca trebuie sa fii intotdeauna vigilent, separand informatiile rele de cele bune pentru a te asigura ca sanatatea ta nu sufera ca si rezultat.

Ar trebui sa exersez in zona de ardere a grasimii

Sari in masini eliptica de la sala si studiaza diagrama colorata a consolei. Fara sa faci o singura rotatie, cuvintele „Zona de ardere a grasimii” cauzeaza ca bataile inimii tale sa accelereze. O zona speciala care imi permite sa ard mai multa grasime? Perfect ! Asa ca poti accelerea, verifica rata inimii, si descreste si sa se tina de fleacuri cu atentie pentru a se asigura ca nu parasesti niciodata zona de ardere a grasimii.

Brazeal explica ca atunci cand masoara ratele metabolice ale clientilor, un procentaj mai mare de calorii arse vin din combustia de grasime. Acest lucru inseamna ca vei fi in zona optima de „ardere a grasimii” cand te uiti la TV sau de pe canapea, sau stand in hamac pe plaja. Evident, acest lucru nu te va ajuta deloc cu scopurile tale de sanatate. In loc de acest lucru, Brazael, in care sfaturile sale sunt bazate pe probe si substantiate de cercetare stiintifica, spunandu-le clientilor sai sa exerseze viguros si scoata tot ce au mai buni din ei, astfel pierzand grasime si obtinand masa musculara, devenind astfel foarte sanatosi, nefiind nevoiti sa se ia dupa mituri.

 

Lasă un răspuns