Traseul Long Beach in Forza Motorsport 5

maxresdefaultIncepand cu 10 Aprilie, circuitul faimos Long Beach vine pentru franciza „Forza Motorsport” pentru prima data in „Forza Motorsport 5”.  Disponibil gratuit ca parte din ultimul update de continut pentru „Forza Motorsport 5”, furnizand viraje stranse si drum drept orbitor de rapid, Long Beach este inconjurat de frumusetea soarelui din sudul Californiei. Long Beach in „Forza Motorsport 5” este impachetat cu detalii extraordinare, cu intregul circuit si zona inconjuratoare recreata cu precizie deosebita folosind scanarea cu laserul, mii de poze si ore de filmari. Din toate unghiurile din fiecare palmier de pe langa Shoreline Drive pana la fiecare nuanta de suprafata a drumului, circuitul ofera o experienta de curse unica.

Traseul are 1.97 mile, si este casa al celui de-al 40-lea Grand Prix-ului Toyota din weekend. La fel ca si tot continutul in plus adaugat pentru „Forza Motorsport 5”, Long Beach a fost integrata in totalitate sa devina parte din lumea „Forza Motorsport 5”. Veti gasi un nou eveniment modul „Cariera”, noi Rivali si lobby-uri multiplayer pentru a-ti provoca prietenii si multe altele. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa descarcati ultimul update pentru „Forza Motorsport 5” si sa experimentati acest traseu deosebit pentru prima oara in seriile „Forza Motorsport”.

Istoria traseului Long Beach

In Aprilie 1975, Christopher Pook, un agent de turism local din Long Beach si fan al curselor in acelasi timp, a adus atentie internationala catre Long Beach, plasand pe harta curselor orasul insorit.

Aveti nevoie de noi masini sa se asorteze cu noul traseu? Pachetul The Long Beach Booster, caracterizeaza de asemenea 5 masini nemaipomenite pe care sa le adaugi in colectia ta, incluzand Ford Coyote Gilmore77 din anul 1977, Lancia Stratos HF Stradale din anul 1974, Jaguar D-Type din anul 1956, Mercedes-Benz AMG Mercedes ClK GTR din anul 1998 si Ferrari Automobili 312 P din anul 1971. Acest pachet ce contine 5 masini va fi gratuit pentru cei care detin Car Pass in „Forza Motorsport 5”.

Lasă un răspuns