Towerfall s-a vandut cel mai bine pe PS4

towerfall530Hit-ul indie, TowerFall s-a vandut mai bine pe Playstation 4 decat pe PC sau Ouya, iar numarul acestora a fost in jur de 7.000 de vanzari, dupa cum raporteaza cei de la Eurogamer.

TowerFall este un joc cu un arcas concentrat pe multiplayer, ce a fost lansat initial pentru Ouya, in iunie anul trecut. A fost citat de cele mai multe ori printre microconsolele Android, ca fiind cel mai bun joc. In ciuda acoladei, a vandut doar aproximativ 5.000 de unitati in plus, de cand producatorul Matt Thorson a anuntat cifrele de vanzari, anul trecut in iulie.

In martie, jocul a fost lansat cu continut aditional, ca TowerFall : Ascension pe Playstation 4 si PC. In total cele 3 versiuni, au strans 500.000 de dolari in vanzari, dupa cum le-a spus Thorson celor de la Eurogamer, cu versiunea de PS4 al jocului fiind cea mai vanduta din cele 3.

In ciuda faptului ca este o baza de instalare mult mai mica, Playstation 4 a vandut 7 milioane de unitati la nivel mondial, inca de la inceputul lunii, comparat cu cel putin zeci de milioane de computere capabile sa ruleze Towerfall, Thorson nu pare surprins de modul cum au decurs lucrurile.

Thorson spune ca el crede ca este doar un joc de console, oamenii au controllere, asa ca nu este confuz sa iei un controller, cum este pentru PC si oamenii le au deja in sufragerii. Acesta crede ca o multime de oameni stau cu prietenii lor cand joaca jocuri pe console, in timp ce nu fac acest lucru pentru PC, chiar daca este un joc single player.

Thorson puncteaza de asemenea promovarea puternica al lui Sony a jocului in timp ce il joaca la performantele sale pe console. Matt Thorson a vorbit anterior despre cat de proactiva este compania in incercarea de a aduce jocul Towerfall pe aceasta platforma in zilele noastre.

 

Lasă un răspuns