Te faci să pari mai în vârstă cu o coafură prost aleasă – alege stilistul potrivit ție prin Stailer

stailer

Se spune că atunci când o femeie își schimbă radical aspectul, mai ales în privința părului său înseamnă că urmează o schimbare la fel de mare în viața sa. Decizia de a te tunde te poate costa destul de mult, de aceea se spune că schimbarea de look este un pas îndrăzneț. Și de ce nu ai face asta totuși? De teamă că te lași pe mâna cui nu trebuie!

Caută stilistul potrivit ție, prin Stailer. Această platformă a fost creată din nevoia publicului de a găsi mai ușor un salon de hair and beauty. Este valabil atât în cazul bărbaților, cât și al femeilor. De asemenea, Stailer îți permite să te programezi la acestea, după ce ai ales locația dorită. Iată cât de simplu este!

Dacă ești în căutare de tratamente pentru par la Abella Beauty Salon faci una dintre cele mai bune alegeri să setezi totul prin Stailer. Pentru că nu mai trebuie să suni la salon, să pierzi vremea prin telefon, nu mai este necesar să revii cu un telefon pentru a confirma programarea ta.

Cum folosești Stailer

Este mai simplu decât crezi. Accesezi pagina, deci nu ești condiționat de nevoia instalării unui program sau aplicații. Setezi data și ora, ce serviciu te interesează din lista celor de hair and beauty, pentru cine și în ce oraș. Da, ai auzit bine, asta pentru că Stailer este deja activ pentru publicul bucureștean, clujean, timișorean și ieșean de asemenea și nu în cele din urmă pentru cel orădean. Deocamdată, căci pe viitor șansele sunt destul de mari să vorbim de o listă ceva mai lungă de atât.

După ce ai setat toate aceste detalii, pur și simplu filtrul îți afișează opțiunile cu saloanele ce corespund cu preferințele tale. Iar dintre acestea alege cel pe care să îl vizitezi următoarea dată. Te poți ghida după prețurile afișate și durata serviciului sau poate chiar după locație – cât de departe este totul pentru tine.

Pentru a te programa este la fel de simplu pe cât am povestit aici și anume din câteva click-uri primești și confirmarea. Pentru mai multe detalii vezi aici cum funcționează totul. Nici nu trebuie să îți faci cont. Doar că acesta ar putea să îți aducă și ceva funcții  în plus, să îți setezi remindere spre exemplu. Tu alegi, oricum ambele variante de utilizare pentru această platformă sunt gratuite.

Când părul spune multe despre tine

Vei dori să faci o schimbare din când în când. Pentru că toată lumea se va obișnui cu look-ul tău și vei părea banal/ă. Sau pentru că alte experiențe nu ți-au priit. Te poți îmbătrâni singur/ă alegând o coafură care nu te prinde bine.

Specialiștii spun că părul lung, deși este o armă a seducției, te poate îmbătrâni. Mai ales pentru o persoană de 35 de ani o variantă de coafură care să mai taie din anii pe care îi are poate fi cea de lungime medie sau chiar părul scurt.

Află de la stilistul potrivit ție ce coafură ți se potrivește!

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns