Swiftkey gratuit pentru toata lumea

SwiftkeySwiftKey, aplicatia populara de tastatura Android care foloseste prezicerea textului pentru a activa tiparirea super rapida, este acum gratuit de folosit pentru toti utilizatorii. Aplicatia, ce a fost una dintre cele mai bine vandute aplicatii platite in Google Play, de la lansarea sa din 2012, se putea cumpara la un pret de 4 dolari.

Schimbarea este o mutare semnificativa pentru companie, ce a cerut intotdeauna taxe pentru aplicatii. Acum, SwiftKey a luat-o pe ruta freemium, aplicatia este acum gratuit pentru descarcare, dar utilizatorii trebuie sa plateasca pentru a achizitiona noi teme pentru tastaturile lor.

Temele au fost intotdeauna cele mai cerute caracteristici pentru SwiftKey, potrivit lui Joe Braidwood, ofiterul conducator de marketing de la companie.

Braidwood le-a spus celor de la Mashable, ca pot acum sa se angajeze mult mai mult cu cererile pe care le primesc si sa construiasca tot continutul. Acesta spune ca acesta a fost una din cele mai mari cereri pentru timp indelungat. El spune ca iubeste tehnologia, dar vrea sa schimbe un lucru la tastatura, avand un magazin SwiftKey inauntrul aplicatiei iti permite sa faci acest lucru.

Magazinul a adaugat 30 de teme noi, ce includ atat optiuni platite, cat si gratuite. Utilizatorii pot de asemenea sa achizitioneze pachete de teme. Cei care au platit deja pentru pachet va primi pachetul premium de 10 teme cand au descarcat update-ul.

Ultima versiune de la SwiftKey caracterizeaza alte imbunatatiri, incluzand un nou suport pentru emoji si predictie emoji pentru dispozitivele ce ruleaza Android 4.1 sau mai mare. Un numar optional de numere, ce sta la capatul tastaturii de asemenea sunt disponibile.

In spatele scenelor, Swiftkey si-a imbunatatit motorul de predictii, ce ii permite aplicatiei sa invete de la modele utilizatorilor pentru a prezice ceea ce vor sa scrie inainte sa scrie acest lucru. Compania a refacut caracteristica flow-trail, ce le permite utilizatorilor sa tipareasca tragand cu degetul pe ecran.

Lasă un răspuns