Sucul de struguri-un ajutor pentru slabit

suc de struguri slabit

Cum deja toamna a sosit si fructele acstui sezon ne stau deja la indemana, nisi strugurii nu fac exceptie de la regula si sunt foarte buni pentru a fi folositi in cazul dietelor tinute de catre persoanele care vor sa slabeasca imediat si intr-o perioada foarte scurta de timp. Pe langa faptul ca sunt foarte gustosi si suculenti, acestia pot fi regasiti atat in piete, cat si in curtile sau gradinile proprii, daca stati la tara sau la casa cel putin.

Se spune ca strugurii sunt plini de calorii, insa un pahar de suc de struguri proaspat culesi este foarte benefic pentru sanatate si foarte usor de ingerat de catre sistemul nostru digestiv. Strugurii sunt foarte deliciosi si foarte aspectuosi, indiferent de culoare, cu totii sunt cu adevarat niste comori ale naturii si ne pot ajuta in scopurile noastre referitoare la sanatate.

Substanta pe care aceste fructe o contin se numeste resveratrol si este un antioxidant antural care te ajuta sa iti cureti organismul si sa elimini toate impuritatile si resturile alimentare ce nu au cauta in stomac. Acest antioxidant permite producerea unui hormon care protejeaza vasele de sange impotriva inflamatiilor, hormon numit adiponectina.

Acesta, de asemenea, ajuta si la imbunatatirea functiei de producere a insulinei, creste toleranta la glucoza si impiedica instalarea sindromului metabolic a a afectiunilor legate de inima si de functionarea acesteia. Persoanelor mai corpolente li se recomanda sa consume cat mai multi struguri si suc de struguri natural pentru a le permite o circulatie mai buna a sangelui si pentru diminuarea inflamatiilor arterelor.

Un pahar de suc de struguri pe zi sau un ciorchine de strugure pe zi pot fi foarte de ajutor daca vreti sa slabiti, sa preveniti unele boli si afectiuni de inima ce se mostenesc pe cale ereditara sau sa va detoxifiati organismul asa cum trebuie. Nici nu trebuie sa exageram cu strugurii si cu nectarul de struguri, pentru ca de asemenea este si foarte dulce, dar in cantitati moderate merge foarte bine.

Lasă un răspuns