Strauss Zelnick spune ca Oculus Rift este antisocial

Strauss Zelnick VRSetul de realitate virtuala Oculus Rift este o piesa existenta de tehnologie si poate fi o modalitate grozava de a te bucura de jocuri intr-un mod impresionant, dar nu va fi pentru toata lumea, potrivit lui Strauss Zelnic, CEO-ul companiei parinte a jocului Grand Theft Auto, Take-Two Interactive.

Zelnick le-a spus celor de la Bloomberg, ca se gandeste ca pentru un gamer experimentat va fi o experienta grozava, pentru cineva caruia ii place sa fie implicat cu totul in joc, insa pentru o multime de oameni ce joaca jocuri video, de exemplu pentru copii care se joaca cu prietenii langa ei, aceasta tehnologie nu ii va atrage atat de mult.

Zelnick a spus ca este o tehnologie antisociala, dar vor continua s-o sprijine, in speranta ca va fi adusa pe piata si va functiona cu jocurile lor. Aparent este grozava, iar oamenii care au incercat tehnologia, o iubesc.

Reteaua Sociala gigant, Facebook, a achizitionat Oculus VR, producatorii lui Oculus Rift, in martie, ca parte a unui targ surpriza ce a costat 2 miliarde de dolari. Oculus Rift ramane in dezvoltare si nu se stie inca cand va fi gata, cand va fi versiunea consumatorului disponibila, si cat va costa. Publisher-ul parinte pentru jocurile Fallout si Elder Scrolls, ZeniMax da in judecata Oculus VR si creatorul sau Palmer Luckey, sustinand de fapt ca tehnologia populara de realitate virtuala le apartine de fapt lor.

De asemenea in timpul interviului, Zelnick a fost intrebat cand va fi lansat noul joc Grand Theft Auto, Grand Theft Auto 6. Dupa cum ne puteam astepta, acesta a spus ca inca nu au inceput sa vorbeasca despre Grand Theft Auto 6. Jocul de anul trecut Grand Theft Auto V, a livrat peste 33 de milioane de copii si a generat peste 1 miliard de dolari in 3 zile. Vanzarile de la acest nivel, si crezarea celor de la Take-Wto ca Grand Theft Auto este o franciza permanenta, pare sa duca la o continuare.

Lasă un răspuns