State of Decay : Lifeline

state_of_decayLifeline, urmatorul expansion pentru State of Decay, te va pune in controlul unei unitati militare cu noi obiective si abilitati, dezvoltatorul Undead Labs a a anuntat acest lucru pe blog.

Vei prelua controlul lui Greyhound One, o mica unitate militara trimisa in orasul Danforth pentru a salva oamenii de stiinta a caror cercetare este critica pentru lupta impotriva izbucnirii zombiilor. Jocul va incepe la inaltimea crizei, cand inca vei avea acces la suport militar din afara hartii, dar ajutorul se va diminua cu timpul cand situatia se va deteriora. Aceasta este opusul structurii progresiei din jocul original, unde pornesti mic si devii mult mai puternic pe vreme ce recrutez mai multi oameni si culegi resurse.

Unul din primele tale obiective va fi sa securizezi o zona de aterizare si o baza unde poti primi cutii de aprovizionare si extrage civili, un nou scop al jocului. Lifeline va adauga de asemeni noi facilitati militare, aparare, arme si o harta noua.

In fictiunea obisnuita cu zombie, militarii sunt deobicei cei care ajung rai. Ei sunt ciocanul in care fiecare problema este un cui, cosind orbeste totul pentru a servi un scop necunoscut. Dar aceasta perspectiva este pe de o parte corecta, pe de o parte naiva.

In echipa State of Decay, acestia au perspective diferite, militarii sunt compusi din multi barbati si femei buni, ce stau in linia care separa siguranta si civilizatia de haos si razboi.

Mai devreme anul acesta, Undead Labs au confirmat ca au semnat pe mai multi ani, pe mai multe titluri o intelegere de extindere a relatiei cu Microsoft. Astfel ne putem astepta de la un sequel al jocului, care bineinteles va fi cel mai probabil dezvoltat tot de aceasta companie care a facut si jocul acesta, plus expansionul sau, si anume Undead Labs, o companie foarte buna din cate se pare.

 

Lasă un răspuns