Stailer sau cum să fii rapid când îți faci programări la salonul de hair and beauty

stailer

Ai pățit, cu siguranță, ca atunci când îți doreai să te programezi la un salon să pierzi timp mai mult căutând un loc liber. Saloanele de obicei funcționează după programările efectuate, nu sunt deschise de la prima oră a dimineții, în așteptarea celor care ajung inopinat la salon și își doresc prestarea serviciilor imediat. Ce ai spune însă, ca în loc de sunat de la un salon la altul să folosești o aplicație?

Pe numele său Stailer, această aplicație și implicit platformă funcționează simplu, este metoda eficientă pentru setarea programărilor dorite. În acest sens descarca de aici aplicatia Stailer, din App Store, App Gallery sau Magazin Play. Este ușor de instalat, practic nu face notă discordantă de alte aplicații pe care le-ai instalat în smartphone-ul tău. Dacă îți dorești să treci mai rapid peste anumite etape, loghează-te cu datele contului tău de Facebook. 

Stailer – avantaje pe care să le ai în vedere

Schimbările în viața ta vin, în mod sigur, cu un motiv bine întemeiat. De ce ai schimba ceva ce funcționează în cazul tău, nu-i așa? Ei bine este destul de mult probabil că vei apela la metoda Stailer pentru că nu îți mai dorești să pierzi timp și energie căutând un loc liber la salon. Îți îngreunezi inutil munca de research. În plus, ajungi de cele mai multe ori să faci un compromis în ceea ce privește alegerea hairstylistului.

Ce este diferit cu Stailer? Afli din timp cine este disponibil pentru tine, conform preferințelor tale de timp și de buget. Practic Stailer îți oferă acces gratuit și facil la lista de saloane din orașul tău. Sunt înscrise aici saloane de hair and beauty din 41 de orașe. Sunt zeci de opțiuni disponibile, la un click distanță. Nu doar că poți face căutările online, însă poți și să te programezi la salonul dorit, tot online.

Iată cum poți folosi platforma și aplicația

Accesezi pagina, cu sau fără cont te vei putea folosi de această metodă de programări online. În cazul  celor care accesează Stailer prin cont, din aplicație, nici nu vor mai completa la fiecare accesare datele lor.

Începi căutările în funcție de oraș, de salon sau hairstylist, dacă îți dorești să ajungi la unul anume. Introduci data și ora la care dorești să te programezi, tipul de serviciu și pentru cine este și cât ai clipi ai o listă disponibilă de saloane ce corespund cu preferințele tale. Iar dintre acestea vei aleg pe cel care te convinge mai mult. 

Ai și alte detalii aici. Fiecare salon înscris este prezentat cu tot cu lista de servicii și prețuri, ba chiar și cu o estimare a timpului pe care îl vei petrece acolo. Ai fotografii la îndemână care să te ajute să îți dai seama cum lucrează personalul. Nu în cele din urmă merită amintit despre recenziile reale ale clienților. Cei care au trecut pragul unui salon și și-au exprimat părerea despre experiența trăită pot fi de mare ajutor pentru tine încât să iei o decizie. 

Ce spui, încerci Stailer?

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns