Stailer acum prezent în 20 de orașe, printre care și Arad. Află aici totul despre platformă

stailer

Platforma de programări online la saloanele de hair and beauty a promis extinderea de la 5 orașe. Dar probabil nimeni nu se aștepta la transformarea fulgerătoare ce a avut loc. Acum saloane de înfrumusețare din 20 de orașe ale țării sunt înscrise, pregătite de a fi descoperite de cei ce preferă eficiența mediului online. Dacă pentru cumpărături și plăți pentru diferite utilități și abonamente ne putem folosi de internet, fără să mai pierdem timpul pe drumuri sau să sunăm undeva, de ce să nu fie așa și pentru acest domeniu?

Oamenii ce au descoperit Stailer nici că s-au mai întors la metoda clasică de rezervare a unui loc la salon. Zeci de telefoane, căutări îndelungate pe Google, mereu mulțumindu-se cu ce loc găseau liber. Prin intermediul platformei poți găsi un loc atunci când ai tu nevoie, fără să faci vreun compromis al calității sau bugetului. Acum și arădenii se pot bucura de utilitatea Stailer, iar dacă te afli printre aceștia descoperă mai jos câte beneficii ai dacă începi să utilizezi Stailer.

Totul se rezolvă online în doar câțiva pași simpli

Ai posibilitatea de a te programa atât prin intermediul paginei stailer.ro, cât și prin aplicația dedicată, complet gratuită, disponibilă pe Google Play sau App Store. Pe pagină nu ai condiții de utilizare, poți realiza programări nelimitate fără cont. Însă acesta se va dovedi mult mai util și nu te costă nimic să îl creezi. Stailer poate fi utilizat atât de femei, cât și de bărbați. Poți găsi disponibile chiar și în următoarele ore saloane cu servicii de tuns in Arad sau orice altă transformare îți dorești din lumea hair and beauty.

Pentru rezervarea unui loc la un stilist din cadrul unui salon tot ce trebuie să faci este să setezi filtrele de căutare: orașul, genul tău, serviciul, data și ora. Imediat primești doar saloanele disponibile când îți este ție necesară programarea. Apoi alegerea îți aparține. Și fiindcă Stailer este despre transparență, afli din start ce preț se percepe pe serviciul dorit ca să nu ai surprize, afli durata serviciului, poți citi chiar și recenziile altor utilizatori lăsate salonului. De asemenea, poți vedea locația prin Google Maps ca să alegi unul cât mai aproape de tine, poze ale saloanelor sau poze cu alte lucrări ca să-ți faci o părere despre tehnica stiliștilor. După ce te-ai decis în privința salonului și stilistului apeși Rezervă și urmezi câțiva pași, cu introducerea datelor, până primești un link de confirmare prin sms.

De ce e mai bine să-ți faci un cont

Contul te scapă de reintroducerea datelor de fiecare date. În plus, ai acces spre propria ta agendă virtuală unde gestionezi mult mai rapid programările. Poți vedea mai ușor la ce saloane ai fost și poți seta chiar și remindere ce te atenționează din timp când să ajungi la salon. Citeste si acest material pentru alte informații.

Iar dacă vrei să economisești chiar și mai mult timp, atunci aplicația Stailer va arăta minunat pe homepage-ul telefonului tău. Îți creezi un cont în mai puțin de 1 minut sau te conectezi cu Facebook-ul. Totul este complet gratuit, inclusiv anulările. Și scapi de anxietatea de a suna stilistul ca să-ți ceri scuze că nu mai ajungi. Treci la mediul online și totul va deveni mult mai simplu.

Descoperă mai multe despre platformă din pagina oficială sau scrie un email la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns