Smartwatch-ul Pebble disponibil in magazinele Target

2013-03-28-pebble-wristSmartwatch-ul Pebble isi extinde prezenta retail si acum este disponibil in magazinele Target si pe Target.com. Utilizatorii vor fi capabili sa cumpere smartwatch-ul original Pebble, pe culoarea rosu, negru sau alb.

De fapt, parteneriatul Target marcheaza prima data cand Pebble a vandut varianta alba arctic a smartwatch-ului in magazinele retail. Pebble spune ca acesta este un exclusiv Target pentru un timp limitat.

Target nu este primul retailer care primeste Pebble in magazin. In iulie anul trecut, a devenit disponibil in magazinele Best Buy. Magazinele AT&T au inceput sa aiba si ele Pebble, anul trecut in toamna. Prezenta retail care include de asemeni GetPebble.com si Amazon, a ajutat Pebble sa vanda 400.000 de smartwatch-uri in 2013.

Parteneriatul Target ajuta compania Pebble sa-si pozitioneze smartwatch-ul in prim plan intre dispozitive si gadgeturi. Dupa cum am mai remarcat pana acum, vad mai multe fitness trackers decat vad smartwatchuri. Fiind disponibile in magazine precum Target, aduce produsul in fata consumatorului general. Pebble se lupta sa fie un accesoriu mainstream.

Merita mentionat ca iPod-ul original si Kindle au devenit dispozitive de marketing in masa dupa ce si-au extins lanturile electronice in retaileri mai generali precum e Target. Anuntand pe blog parteneriatul cu Target, Pebble a evidentiat cateva aplicatii prietenoase, precum Pebblebucks, Evernote pentru Pebble si o canapea pentru aplicatia 5K Pebble.

O nota pentru detinatorii de Pebble pe iOS. Luni pe 31 Martie, Pebble a eliberat update-ul 2.1 pentru iOS. Update-ul avea un bug major care provoca aplicatia sa se blocheze. Pebble a scos update-ul din App Store si a actualizat versiunea aplicatiei pentru Apple.

Daca ai descarcat Pebble 2.1 pentru iOS si acum ai probleme, Pebble are informatii despre acestea pe website-ul oficial, spunandu-ti ce trebuie sa faci pentru a rezolva problema. Poti de asemenea sa stergi aplicatia Pebble de pe telefonul tau si s-o redescarci din App Store pentru a primi o versiune mai veche, fara erori.

Lasă un răspuns