SmartWatch de la Motorola

silver_metal_600_0000Functionalitati

Va sprijini gazduirea totala a caracteristicilor lui Android Wear. Moto 360 va sustine tot ceea ce tine de Android Wear, incluzand notificarile personalizate, carti stivuite si actiuni vocale.

Viata bateriei ar trebui sa fie solida. Desi Wicks nu a dat multe specificatii despre acest punct, el spune ca administrarea puterii a fost o prioritate majora pentru Motorola. A adaugat ca, Motorola a invatat de la experienta anterioara cu Moto Actv, incursiunea in spatiul dispozitivelor purtabile pe incheietura.

Wicks a impartasit ca lectiile de administrare a puterii cu Actv au fost rafinate cu Moto X. La randul ei, Motorola ia tot ceea ce a invatat de administrarea puterii de la Moto X pentru a aplica la Moto 360.

Nu exista o camera pentru ca nu s-a cerut una. Wicks spune ca Motorola a decis sa nu includa o camera pe Moto 360, deoarece nu este un lucru pe care utilizatorii il vor sau au nevoie intr-un smartwatch. Punctul este ca ceasul sa furnizeze constientizarea contextuala de informatii, ci nu sa fie o alta camera.

Va functiona cu dispozitivele ce detin Android 4.3 sau mai mare. In plus pentru telefoanele Motorola, Moto 360 va functiona cu alte dispozitive Android care ruleaza Android 4.3 sau mai nou. Ne imaginam ca exista solicitarea versiunii 4.3 pentru a sustine nativ Bluetooth Le.

Notificarile se misca vertical. Cand Wicks a interactionat cu ceasul Moto 360 pe incheietura, a schimbat ecranele glisand vertical. Contrastele cu alte smartwatch-uri, precum Sony Smartwatch 2, ce au ecrane care se gliseaza dintr-o parte in alta.

Alte detalii

Motorola a conceput ceasul pentru piata in masa, dar spera sa le placa si femeilor. Cand au fost intrebati de marimi diferite pentru femei si pentru cei cu incheietura mai mica, Wicks a spus ca Motorola a conceptu Moto 360 pentru piata in masa si crede ca va atinge un echilibru bun pentru un design care va arata bine pe o varietate de incheieturi.

 

 

Lasă un răspuns