Sledgehammer in echipa Advanced Warfare

sledgehammer-gamesVa amintiti cand Treyarch a fost considerata echipa Call of Duty B? Studioul pe care l-a inlocuit Activision toti acesti ani, atunci cand Infinity Wards au fost ocupati muncind la urmatoarea intrare din serie? Ei bine, multe s-au schimbat cu Call of Duty 3.

Treyarch s-a stabilit ca fiind un studio capabil sa faca niste shootere grozave, servind ca yin-ul experimental pentru predictibilul yang al celor de la Infinity Ward. In timp ce Infinity Ward ambalau trilogia Modern Warfare, Treyarch arunca tot felul de ingrediente diferite si noi in recipient.

Black ops a introdus sistemele punctelor Call of Duty care au schimbat regrupat modul in care noul echipament era deblocat in multiplayer, si continuarea sa in acele misiuni strike force care s-a simtit ca fiind un joc de strategie tactic. Si sa nu uitam de povestea care a calibrat 4 decenii in timp ce a introdus simultan decizii de bransament ale povestilor. Poti cu siguranta sa argumentezi cat de bine au functionat acele aditii, dar este greu sa nu recunoastem ca, cei de la Treyarch au fost dispusi sa amestece lucrurile.

Acum avem Sledgehammer Games, cel de-al 3-lea studio major din echipa Call of Duty al celor de la Activision. Cat de bine isi va contura Sledgehammer identitatea, fata de Treyarch si Infinity Ward? Va fi un punct in care vom juca un joc Call of Duty si ne vom gandi, acest lucru a fost introdus de Sledgehammer ?

Poate se va intampla exact atunci cand va fi lansat Advanced Warfare, dar cu siguranta vor trebui sa mai faca cateva jocuri, ca Sledgehammer sa poata iesi in evidenta din cele 3 echipe. Poate va fi studioul care va largi formula rigida de shooter cu toate aceste gadget-uri, sau poate va fi studioul ce va fi concentrat pe personaje si poveste, incepand cu performanta lui Kevin Spacey in Advanced Warfare.

Sa speram ca in curand vom avea parte de niste raspunsuri, insa pana atunci va trebui sa asteptam si sa vedem.

Lasă un răspuns