Semne ca vrea sa se desparta de tine

cuplu

Esti implicata intr-o relatie, insa nu esti atat de sigura de durabilitatea ei? Nicio grija, cu toate avem uneori aceasta temere, fie ca este la inceput, fie dupa o perioada lunga de timp. Noi femeile avem un puternic simt, cel al intuitiei. De cele mai multe ori, intuitia ne-a transmis cele mai adevarate lucruri. Este adevarat ca nu trebuie sa ne incredem intotdeauna in ea, insa trebuie sa tinem cont si de aceasta. Din moment ce citesti articol, este evident ca nu esti foarte sigura de calitatea relatiei. Cel mai probabil partenerul tau ti-a transmis anumite semne care sa te faca sa tragi concluzia ca vrea sa se desparta de tine. Ei bine, exista si posibilitatea sa te inseli. Iata care sunt de fapt principalele semne care arata ca ar dori sa se separe de tine:

  • Nu te mai suna si nu iti mai da mesaje atat de des ca inainte. Daca simti o schimbare in acest sens, este clar ca o schimbare s-a produs si urmeaza sa se produca alta.
  • Nu va mai petreceti atat de mult timp impreuna ca de obicei. Daca in ultimul timp nu te mai invita in oras, intr-un restaurant, la plimbare sau la un concert, ar trebui sa te interesezi de ce se intampla asta. Fie discuti cu el, fie investighezi singurica problema.
  • Evita sa se mai intalneasca cu tine. Ii propui sa vina la tine, te autoinviti la el, il inviti la o scurta plimbare si te refuza. Acest lucru denota dezinteresul total pe care il are fata de tine. Inceteaza sa-l mai cauti si vezi ce se intampla. La urma urmei nu ai nimic de pierdut.
  • Nu te mai complimenteaza. Daca de obicei iti spunea vorbe frumoase si isi exprima liber sentimentele fata de tine, iar acum nu se mai intampla asta, inseamna ca nu mai este la fel de interesat si atras de tine.
  • A sters pozele cu tine din telefon si/sau de pe retelele de socializare. Acest lucru ar putea sa te asigure ca relatia voastra nu mai merge bine din punctul lui de vedere si ca probabil se pregateste sa iti dea papucii.

Lasă un răspuns