Semne ca te vede doar ca pe un prieten

prieten

1. Tu esti persoana care initiaza orice.

Nu lua aceasta ca pe un semn ca te afli la control atunci cand vine vorba de o conversatie sau de ceva planuri. De fapt inseamna ca cealalta persoana nu se deranjeaza. Daca se intampla ca de fiecare data sa fii primul care da un mesaj, suna sau verifica, exista sanse ca in timp ce te gandesti la viata lui/ei, marea ta dragoste isi vede de propria viata.

2. Niciodata nu sunteti singuri

Ti s-a intamplat vreodata sa planuiesti o iesire cu persoana indragita, iar ea sa cheme si alti prieteni comuni la acea intalnire, in timp ce tu iti doreai de fapt sa fiti singuri si poate sa iti exprimi sentimentele? Oricat te-ai chinui se pare ca ajungi tot timpul in aceeasi situatie. Daca persoana era la fel de indragostita de tine, nu s-ar fi intamplat asta decat o data.

3. Tot timpul esti prezentat ca un prieten/o prietena

In plus de asta, daca cineva intreaba daca sunteti impreuna, rasetul care urmeaza, insotit de „Cine? Noi? Nu! Suntem doar prieteni.” ar trebui sa iti dea de gandit. Daca totusi ezita sau raspunde cu un zambet si o negare, posibil sa aiba in vedere si asta.

4. Incearca sa iti faca lipeala cu un prieten/o prietena comuna

Cineva indragostit de tine poate incerca sa iti faca lipeala numai ca sa te testeze, daca insa se intampla cu adevarat, nu mai exista nici un dubiu: esti doar un prieten si atat! Asta ai face si tu pentru un prieten care este singur, nu?

5. Incepe sa se intalneasca cu altcineva

Nu poate exista un semn mai clar decat asta. Confuzia ia sfarsit cand apare cea de-a treia persoana intre voi. Iti va veni instantaneu mintea la cap si vei realiza ca te-ai comportat prosteste.

Oamenii de stiinta spun ca atractia fata de o persoana este un proces chimic ce are loc la nivelul creierului. Ceea ce nu pot explica cercetatorii este de ce aces proces nu se poate intampla de fiecare data la ambii in acelasi timp, pentru a nu mai exista loc de confuzii, dubii, pierdere de timp si emotii. Iti recomandam sa te pui pe tine pe primul loc, fii propriul cel mai bun prieten, cunoaste-te bine si apoi bucura-te de toate lucrurile incantatoare din aceasta lume.

Lasă un răspuns