Scufita Rosie este o alcoolica in Dragon Fin Soup

dragon-fin-soupJocurile Video de pe Kickstarter tin de permiterea producatorilor sa produca jocuri care ar putea fi vandute de publisherii traditionali. Dragon Fin Soup, este un joc in care joci ca o versiune reimaginata a scufitei rosii care este un vanatoar de recompense cu o problema legata de lichior.

Producatorii Grimm Bross au combinat elementele de tip rogue cu un tactical RPG, pentru a creea un set de povesti intr-o lume intunecata si ciudata a basmelor. Dragon Fin Soup are loc pe spatele gigant testoase dragon al zeului Asura, unde jucatorii vor fi capabili sa o controleze pe Red Robin in timp ce se confrunta cu trecutul ei intunecat.

Jocul se joaca dintr-o perspectiva 2D de deasupra, iar jucatorii vor fi capabili sa aleaga sa accelereze sau sa incetineasca actiunea pentru a reusi sa faca fata provocarilor si sa-si planuiasca urmatoarea miscare. Alaturandu-se lui Robin in aventura sa, sunt o varietate de animale de companie, care pot fi obtinute de-a lungul jocului si vor creste in nivel o data cu jucatorul. De asemenea sunt si questurile scriptate si zonele, jocul va caracteriza misiuni generate procedural si medii create dinamic.

Dragon Fin Soup a trecut deja de scopul de strange fonduri, care rea initial de 24.000 de dolari, dar acum s-au strans mai mult de 100.000 de dolari cu cateva zeci de ore ramase pana la sfarsitul campaniei. O donatie de 15$ iti va da o copie a jucului pana la lansare, si producatorii au adaugat o multime de obiective.

Daca iti place cum suna povestea acestui joc si vrei sa sustii proiectul poti sa vizitezi pagina de kickstarter a jocului si sa-i ajuti cu o donatie. Dragon Fin Soup a fost deja aprobat pe Steam Greenlight si planuieste o lansare pe PC, Mac si platformele celor de la Sony. Proiectul de pe Kickstarter in mod sigur va avea succes si vom vedea jocul in curand pe rafturile magazinelor.

Lasă un răspuns