Salus si al sau termostat iT500

termostat salus it500

Pentru cei care detin o centrala termica situatia concreta le demonstreaza de ce un termostat este atat de necesar. Este vorba de un mod personalizat de a seta temperaturile ambientale si implicit modul in care centrala sa functioneze. Un utilizator ajunge astfel sa aiba un control total despre cum si cat functioneaza sistemul in sine.

Cand vine vorba de a alege concret ce tip de termostat sa ofere aceasta experienta de control deplin, Salus Controls demonstreaza intaietate. Al sau model de termostat Salus iT500 este unul cunoscut la scara larga. Este modelul wireless, cel care de altfel aduce un mare plus in utilizare, fiind mai comoda orice setare facuta si datorita faptului ca nu dispune de fir.

Salus iT500

Permite controlul prin intermediul unei conexiuni la internet, deci de la distanta. Pentru ca un smartphone este detinut de mare parte dintre utilizatori, acest tip de termostat permite ca setarile ce se fac de regula pe dispozitivul clasic sa fie acum disponobile pe telefon, printr-o aplicatie.

Iata si principalele sale caracteristici si implicit ce avantaje poate oferi unui utilizator:

  • Dispune de programe prestabilite, insa se pot seta si cele dorite, dupa bunul plac. Un astfel de program de functionare al centralei poate fi aplicat pentru fiecare zi, individual sau nu.
  • Dispune de functia geo locatie, deci avertizeaza cand va indepartati de casa. In cazul in care plecati de acasa si uitati sa faceti si setarile potrivite pentru centrala, primiti o avertizare.
  • Modul de vacanta este cel care sporeste gradul de confort. Acesta implica pornirea centralei pana cand va intoarceti acasa, astfel ca la revenire temperatura casei sa fie una dupa bunul plac.

Poate ca in prima faza un utilizator nu isi da seama in ce maniera poate avea avantaje mai presus ca la alte sisteme de genul. Ei bine, cu referire concreta la stilul de viata, sa ne gandim cat de neplacut este sa ajungi acasa si casa sa fie rece. Dureaza pana cand centrala va incalzi corespunzator. De aceea, modul vacanta sau o setare de pornire a centralei la un anumit moment va face ca la intoarcerea acasa sa nu te lovesti de astfel de situatii.

Acelasi termostat poate fi setat si din calculator. Asadar, cei care nu sunt poate adepti ai aplicatiilor si dispozitivelor inteligente, pot face setarile prin folosirea PC-ului sau laptopului.

Daca va conta si partea de design, aici se observa o nota eleganta, un termostat compact, mic si care demonstreaza inca o data stilul modern al sistemului.

Se pare ca astfel de termostate, precum iT500 de la Salus, sunt viitorul. Este vorba de o generatie mai avansata a acestor dispozitive, tehnologie moderna care permite sa controlam mai eficient ca oricand temperaturile dorite in casa. In acelasi timp, se poate economisi in masura in care se pot delimita foarte bine timpii de functionare a unei centrale.

Folositor si extrem de usor de folosit, Salus ofera o varianta optima de control a temperaturilor. Pentru cei care doresc sa faca o astfel de investitie, pagina oficiala saluscontrols.ro prezinta gama variata de termostate.

Lasă un răspuns