Sa distingem termenii: diferenta intre blog si site

Cand nu esti parte dintr-un domeniu este oarecum mai greu sa intelegi anumiti termeni. Cand vine vorba de mediul online este cert ca diferenta intre blog si site este la limita de intelegere pentru unii. Daca apelezi insa la experti de genul It Exclusiv nu vei intampina probleme in a alege ceea ce ai nevoie. Pentru ca un site cat si un blog pot deservi ca si forma de publicitate insa exista diferente care se fac in acest scop.

Marea diferenta se face in misiunea fiecaruia. Daca alegi sa iti faci un site ai un loc static unde te prezinti ca si companie, unde spui despre tine de la istorie si pana la ceea ce oferi mai exact. Este spatiu de informare pentru ca oricine doreste sa caute informatii despre un anume produs, serviciu, insa in special despre tine. Pe scurt, este vorba de prezentarea dorita si de aceea este recomandat sa alegi un site.

Cand vine insa vorba de un blog aici interactionezi direct cu publicul tau. Ai sanse sa te promovezi cand faci in asa fel incat sa atragi publicul de partea ta. Il fidelizezi insa pentru asta trebuie sa fii mereu activ. Aici scrii, publici informatii despre ceea ce oferi. Faptul ca au un continut nou si mereu actualizat face ca motoarele de cautare sa aprecieze blogurile.

Cand vine vorba de dilema despre ceea ce sa alegi expertii te ajuta. O prima recomandare ar putea fi legata de alegerea unui website insa cu acele caracteristici ale unui blog. Site-ului i se poate atasa simplu un blog si astfel iti indeplinesti ambele misiuni dorite.

Scopul stiut, iti ramane acum sa alegi si mijloacele prin care sa te faci auzit pe piata de online. Asa ca It Exclusiv pare sa fie sansa ta sa gasesti oameni bine formati ce pot realiza totul pentru tine din acest punct de vedere, de la zero.

Lasă un răspuns