Rudo Resurrection

Rudo-Resurrection_PS3-Gameboxart_160wNoul studio din Boston, Rotary Games, fondata de fostii angajati de la 38 Studios (Kingdoms of Amalur) si Turbine, creatorii lui Lord of the Rings Online, au lansat astazi o campanie Kickstarter pentru un joc side-scrolling cu batai 2.5D. Numit Rudo Resurrection, jocul vine pe PC si ruleaza pe motorul grafic al celor de la Epic, Unreal Engine 4. Rotary Games au nevoie de 50.000 de dolari pentru a face jocul, desi sunt multe scopuri pentru finantarea preaplina, cum ar fi lansarea jocului pe Xbox 360 si Xbox One, daca fondurile ating 250.000 de dolari.

Ceea ce diferentiaza Rudo Ressurection fata de alte side-scrollere, este ceea ce caracterizeaza wrestlerii din Chickara, o organizatie americana profesionista de wrestling influentata de stilul mexican al wrestling-ului Lucha Libre. Unii din wrestlerii care vor fi caracterizati in Rudo Resurrection, ii include pe Fire Ant, Green Ant si assailAnt.

Conducatorul designer al celor de la Rotary Games, Jesse Smith, a spus intr-o declaratie ca inspiratia pentru Rudo Resurrection a fost atat traditional side-scrolling cu batai precum Double Dragon, Streets of Rage, X-Men Arcade, impreuna cu jocurile noi din acest gen, cum este Castle Crashers. Acesta spune ca jocul lor va pastra un omagiu pentru aceste jocuri clasice, dar si jocurilor noi. Chiar daca nu sunteti familiari cu Chickara si personajele sale, acestia creeaza un joc pe care toti fanii genului sa il iubeasca.

Rotary Games spune ca lumea lui Rudo Resurrection este foarte inspirata de arta benzilor desenate si vor oferi o senzatie vibranta. La inceputul jocului, vei avea acces la 3 personaje, dar poti sa deblochezi noi jucatori in timp ce progresezi prin diferite nivele.

Eventual, vei fi capabil sa-ti formezi propriul „trio” si in loc sa ai 3 vieti, vei fi capabil sa folosesti 3 personaje diferite pentru a te deplasa prin joc. Cand un personaj este invins, poti sa-l schimbi cu cel de-al 2-lea sau chiar si cel de-al 3-lea personaj.

Lasă un răspuns