Rolul raufacatorului in Fable legends

Despre Fable LegendsJocul celor de la Lionhead ce urmeaza sa apara, Fable Legends, iti permite sa preiei rolul raufacatorului, de asemenea si a eroului. Marturisesc, nu sunt cel mai mare fan de aici, dar modul sau de raufacator este o abordare diferita fata de seria Fable. Nu pot spune ca lupta normala third-person nu este placuta. Insa, jucand ca personajul ce se lupta de la distanta, Rook, m-am distrat ceva, omorand monstri cu atacul sau cu sagetile.

Dar ceea ce am gasit mai atragator, a fost modul raufacatorului. Am crescut cu jocuri Bullfrog, precum Dungeon Keeper si Populous si poate exista mai mult decat un indiciu a acestor francize clasice cand jucam rolul raufactorului eram foarte impresionat. Fiind raufacator, ai o vedere de sus a hartii si echipat cu o serie de diferite unitati, le poti trimite pentru a elimina eroii. Inainte ca orice quest sa inceapa  ai un anumit set de timp pentru a plasa diferite unitati si capcane din jurul sau. Cantitatea de timp care iti este oferita, variaza de la un quest la altul, dar in varianta demonstrativa aveai 60 de secunde pentru a pune lucrurile la punct.

Natural, asta inseamna ca majoritatea unitatilor ramaneau in pozitie implicita. Lionhead le-a spus celor de la Gamespot ca jucand ca, cei care jucau ca raufacatori in modul singleplayer, configurarea atacului perfect poate salva acele modele pentru a fi folosite in multiplayer, ce este o aditie folositoare. De indata ce incepe questul, eroii merg in zona de joc, si de aici poti incepe sa trimiti unitati in atac. Am fost ingrijorat ca sistemul de control ar putea fi putin dificil, avand in vedere ca putine jocuri RTS au facut tranzitia la console, dar Fable Legends a facut cateva compromisuri pentru controller.

Se pare ca, in Fable Legends, poti intra in partea intunecata a personajelor.

 

Lasă un răspuns