Rocksteady anunta Batman : Arkham Knight

black93472340Rocksteady a dezvaluit in sfarsit la ce lucrau de cand s-a lansat Batman : Arkham City, si de data asta este un joc Batman cu adevarat open-world.

Avand numele Batman : Arkham Knight cel mai nou si ultimul din serie, va vedea intoarcerea lui Bruce Wayne, in acest timp cu o multime de noi caracteristici incluzand Batmobile-ul refacut care poate fi chemat cu simpla apasare a unui buton. Pe langa schimbarile facute la aspectul strazilor pentru a permite Batmobile-ul, jucatorii vor vedea acum ca Gotham City este de 5 ori mai mare decat in joc precedent Arkham City, fara timp de incarcare cand incerci sa intri intr-o cladire.

In finalul exploziv a seriei Arkham, Batman este fata in fata cu cel mai mare pericol pentru orasul pe care a jurat ca-l va proteja. Scarecrow se intoarce sa uneasca o echipa impresionanta de raufacatori, incluzandu-l pe Penguin, Two-Face si Harley Quinn, pentru a destruge cavalerul intunecat pentru totdeauna.

Batman : Arkham Knight introduce versiunea de Batmobile unica, dezvoltata de Rocksteady,  care poate fi condusa pentru prima data in aceasta franciza. Impreuna cu adaugarea vehiculului legendar, avem gameplay-ul aclamat al seriei Arkham, oferind jucatorilor cea mai tare si mai completa experienta Batman in timp ce bantuie pe strazi si zboara deasupra lui Gotham City.

Rocksteady a dezvaluit ca Arkham Knight nu este doar numele jocului, ci numele raufacatorului necunoscut din joc. De aceasta data jocul nu va avea multiplayer, deci ar trebui sa ne asteptam la o experienta single-player de neuitat, cu o atmosfera deosebita si cu o poveste extrem de detaliata.

Batman Arkham Knight o sa apara pe PC, Playstation 4 si Xbox One mai tarziu anul acesta. Insa daca pre-comandati jocul veti avea oportunitatea de a juca cu personajul Harley Quinn.

Toate jocurile din seria Batman Arkham m-au impresionat profund cu gameplay-ul, dar si cu povestea, asa ca abia astept sa vad ce se alege de Arkham Knight.

Lasă un răspuns