Recomandari pentru experienta londoneza

londra

londraPoarta mereu cu tine o umbrela. Vremea din Londra este cam imprevizibila si toata lumea stie acest lucru. Din cand in cand sau chiar tot timpul ploua aici si nu poti scapa asa cu una cu doua daca nu iti vei ua la tine o umbrela si o pelerina de ploaie. Trebuie sa stii ca Londra este foarte ciudata ca vreme si daca vei dori sa te bucuri de cumparaturi sau de turism, tot trebuie sa ai grija la ploaie si sa o impiedici a te supara.

Nu incerca sa vezi tot ce se poate deodata. De asta Londra este capitala si foarte aglomerata, pentru ca nu ai putea sa o explorezi pe toata nici macar intr-o saptamana, daramite intr-o singura zi. Nici eu, nici tu nu putem sa ne bucuram de intreaga experienta londoneza doar mergand intr-un city-break. Londra este mare si are atat de multe de oferit, nu numai in centru, dar si in ceea ce priveste imprejurimile. Nu incerca sa le vezi deodata pe toate si mai lasa si pe data viitoare ca de asta exista biletele de avion.

Anumite atractii turistice exagerate pot fi evitate, pentru a nu te trezi cu esecuri si probleme. Depinde foarte mult de perioada anului in care ai de gand sa vizitezi orasul capitala, insa exista anumite atractii in Londra care pot fi scoase de pe lista ta de vizitat. In mod normal, locurile ca muzeul Madame Tussauds si London Aquarium au cozi foarte lungi la bilete si nu mai este nevoie de spus ca biletele sunt si foarte scumpe. Daca ai un buget mai limitat si daca cozile la bilete sunt mari, poti lua in considerare a merge la alte puncte de atractie oferite gratis cum ar fi British Museum, Houses of Parliament, Victoria & Albert Museum si National Gallery.

Lasă un răspuns