Recomand GTA V pe PC

Grand Theft Auto V PCGTA 5 pe PC poate folosi ecrane multiple si periferice flexibile

Flexibilitatea este o parte comuna din gaming-ul pe PC si ulterior nu numai ca ne putem alege jocurile, dar si modul in care ne jucam. Preferati tastatura si mouse-ul? Nici o problema. Un joc este mai bun cu un gamepad? Ei bine, asta este bine pentru tine. Preferi un volan in timp ce ai de traversat un drum lung cu masina ? Ei bine nu ne deranjeaza. Condusul si impuscatul pe versiunile de console ale jocului erau foarte dezamagitoare. Aditia mouse-ului si controalele tastaturii, va insemna ca vei avea un control mai mare ca niciodata, la condus, tintit si impuscat independent. Viata de pe strada este o binecuvantare pe PC.

Cand vine vorba de periferice, numarul de optiuni este nebunesc, iar atunci cand te-ai decis, cei cu calculatoare puternice pot de asemenea sa opteze sa ruleze Grand Theft Auto 5 pe mai multe ecrane. Gaming-ul pe mai multe ecrane pe PC, in special pentru cei cu pc-uri cu capabilitati grafice imbunatatite, poate fi cu adevarat ceva, oferindu-ti un nou nivel de experienta in lumea Grand Theft Auto V.

Editor Video confirmat pentru versiunea de PC a jocului Grand Theft Auto V

Sony a vorbit foarte mult la E3 despre continutul exclusiv Playstation 4 pentru GTA V, dar ceea ce mi-a atras atentia este o caracteristica de PC anuntata in conferinta de presa a celor de la Rockstar. Potrivit companiei, versiunea de PC a jocului va avea un editor video realizat pentru realizarea avansata de videoclipuri, exista orice sansa sa putem vedea continut exclusiv pentru PC venind pentru GTA V cand se lanseaza in toamna aceasta.

Evident ar fi foarte distractiv sa-ti inregistrezi unele din cele mai bune momente de joc din Grand Theft Auto V, cu ajutorul unui editor de Video, asa ca avem inca un plus pentru versiunea de PC a jocului.

Lasă un răspuns