Realizarea unui blog

BloguriIncepem cu numele, trebuie sa intelegi ca de indata ce numele tau real este publicat, este pe internet pentru totdeauna. Daca blog-ul tau duce lipsa de inspiratie, te vor judeca viitori angajatori dupa acest lucru? Daca blogul tau este un succes imens, angajatorul tau actual isi va crede ca scrii pe blog cand ar trebui sa muncesti? Este o situatie in care nu ai cum sa castigi. Daca incepi un blog, sfatul meu este sa iti intrebi seful daca ii pasa si sa-ti raspunda in scris. De indata ce este informat si nu te plangi despre companie, ar trebui sa fii in regula. Este bine sa iti faci un blog sub numele tau.

Blogul este al tau. Nu exista sefi care sa te impinga, determinandu-te sa muncesti, iar autonomia devine destul de captivanta. Daca mergi mai departe cu acest lucru, este o sansa sa il faci o prioritate de top. Acest lucru inseamna ca tu, iti vei lua zile libere doar pentru a scriu. Nu vrei sa-ti pui in pericol venitul principal, asa ca trebuie sa-ti faci un program de blogging care nu se amesteca cu job-ul tau normal.

Fii dinamic, incearca sa faci o rotatie de articole si categorii, pentru a forma un model. Astfel, daca nu am scris nimic intr-o saptamana, modul in care arata articolele pe site ar trebui sa varieze.

Programul meu de blogger :

7:00 – 7:35 : Ma pregatesc pentru munca

8:00 – 16:00 : Muncesc la locul meu de munca normal

16:00 – 16:30 : Mananc

16:30 – 18:00 : Dorm

18 : 00 – 20 : 00 : Scriu pe blog, verific comentarii

20 : 00 – 22 : 00 : Invat

Tu iti faci propriul program, insa este de preferabil sa scrii de cel putin 3-4 ori pe saptamana. De aceea, de fiecare data cand iesi de la munca incearca sa iti faci timp pentru a scrie un articol pe blog, iar daca stii ca a 2-a zi cu siguranta nu ai timp, scrie unul din timp si programeaza-l pe acea zi.

Lasă un răspuns