Poti face o terapie cu animalul de companie! Afla chiar acum ce trebuie sa faci!

Terapia cu cainiIndiferent daca esti o persoana care iubeste cainii sau pisicile, nu putem spune nimic rau despre puterea terapeutica a animalelor de companie. Stiinta a demonstrat ca animalele ne fac mai fericiti. Daca mangai un caine, cresti nivelul de oxitocina din plasma ta, oferindu-ti noi intelesuri a ceea ce se cunoaste ca si hormonul de unire.

Traind intr-un oras foarte mare si aglomerat, este extrem de dificil sa detii un animal de companie. Ca si detinator al unui caine si cineva care a crescut in ceea ce multa lume ar putea considera un mic zoo, stiind ca este aproape imposibil ca si cainele meu sa traiasca aici ma afecteaza. In afara de a munci intr-un birou prietenos pentru caini, nu ar fi corect fata de cainele meu de 40 de kilograme sa-l iau din curtea din spate spatioasa si rasfatul din casa parintilor mei. Nu mai trebuie sa mentionez ca este foarte greu sa gasesc un apartament la un pret rezonabil in care cainele meu s-ar acomoda.

Oamenii care traiesc in orase aglomerate nu sunt singurii care se chinuie cu animalele de companie. Internatele de la facultati, centrele de pensionare si facilitatile militare sunt unele din multele locuri in care animalele nu sunt primite. Cu toate acestea cainii ca si terapie au devenit foarte o populara foarte raspandita de a vindeca pe cineva, de la soldati ce se intorc acasa, pana la oameni cu anxietate sociala acuta.

Pentru a ajuta studentii cu stresul, cetatenii seniori, soldatii si navetistii, PetSmart s-a imbarcat intr-un tur de 6 orase in Statele Unite ale Americii si Canada. „Inspiration Waggin” le-a furnizat cateva momente cu animale de companie bine antrenate pentru cei care au nevoie de putina iubire neconditionata.

PetSmart a facut echipa cu animalele locale din zonele inconjuratoare ale fiecarui oras. Background-ul cainilor era de la caini de terapie certificati pana la caini actori.

 

Lasă un răspuns