Perils of Man un joc adventure traditional

timthumbDaca nu ai mai simtit misterul intr-un joc video demult ai venit la locul potrivit. Perils of Man este un joc adventure traditional pentru platformele iOS cu o legenda enigmatica la radacina. In acest joc esti Anna Eberling, o fata de 16 ani si cea mai tanara din linia de inventatori si oameni de stiinta de succes. Cu toate acestea, tatal lui Anna, Max si stra stra stra strabunicul, Thomas, au disparut din viata publica in importanta carierelor lor. De ce? Acest lucru tu trebuie sa-l descoperi.

De ziua ei, mama Annei ii da o cutie de papuci veche de la tatal ei, Max, care contine un flacon de sticla violet cu ceva de neidentificat in centrul ei. Aceasta intotdeauna a fost curioasa de trecutul ei, cum a plecat tatal ei si a declansat alarma de incendiu inainte ca tavanul cladirii sa cada, de ce purta in mod inutil ochelari de soare, si ce legatura are Thomas Eberling cu toate acestea. Flaconul de sticla o ajuta la investigatie inauntrul conacului tatalui ei disparut unde doar ea si mama ei obsedata de fantome traiesc.

Perils of Man este un joc traditional de aventura in care Anna colectioneaza obiecte care par sa aiba un scop mic in prezent, dar au un scop important in viitor. Pentru a rezolva puzzle-uri folosesti obiectele luate dintr-o camera pe alte obiecte din alte camere.

Deocamdata este disponibil doar capitolul 1 al jocului Perils of Man, dar jocul full va fi lansat in urmatoarele luni pentru iOS la un pret de 5$. Capitolul 1 il puteti gasi in magazinul iTunes si este descris ca fiind aproximativ 10% din jocul full.

Demult nu am mai gasit un joc adventure traditional, care sa-mi aduca aminte de primele jocuri adventure pe care le-am jucat vreodata, si sa pastreze acel mister caracteristic acestor genuri de jocuri, de aceea abia astept sa incerc acest joc.

Lasă un răspuns