Orarul aglomerat – un ten cu probleme

ten probleme

ten problemePentru a avea o sanatate buna, pentru care sa fii laudat si cu care sa te simti bine, ai nevoie de o piele frumoasa si sanatoasa ca sa atragi atentia. Pentru a obtine un asemenea rezultat, nu trebuie decat sa ai gria permanenta de tenul tau. Daca ai un program aglomerat la munca sau daca ai un orar incarcat la scoala, atunci poate ca te intelegem, insa un asemenea program haotic nu poate decat sa te faca sa suferi mai tarziu.

Daca nu vei avea timp sa te odihnesti sau sa dormi de-a binelea, atunci si fata ta va reflecta aceste lucruri. Prin faptul ca esti incarcat tot timpul zilei, fata ta va avea de intampinat numeroase probleme si situatii stresante, care se vor reflecta la nivel exterior. Astfel, te vei trezi cu cosuri si cu inflamatii ale pielii. Nu vei mai manca asa cum trebuie daca nu ai timp, nu vei mai dormi suficient, nu vei mai bea apa suficienta pentru a te hidrata si asa mai departe.

Acestea toate se vor vedea la nivelul tenului tau, care va arata obosit si stors de forta. Nu va mai fi luminos, proaspat si curat, ci plin de pete si de cosuri. Deci, toate aceste lucruri vor duce la shimbarea hormonilor tai, si la acnee la randul lor. Fa ce-i mai bine pentru a preveni asta si a dormi la timp. In sfarsit, poate ca vei fi multumit de fata ta frumoasa, dar totul trebuie sa porneasca de la tine.

In ziua de azi, putem vedea o multime de femei care sufera de eruptii ale pielii fetei. Acestea incearca sa gaseasca solutii pentru asta, dar la ceea ce nu se gandesc este faptul ca trebuie sa isi schimbe obiceiurile si stilurile de viata. Ceea ce consuma, ceea ce fac, programele de munca, orarul de dormit si poate si nivelul de stres zilnic.

Lasă un răspuns