O copie a succesului

SuccesProblema atunci cand vrei sa ai succes, este ca te uiti la oameni de succes pentru inspiratie, iar lucrurile pe care le fac acum nu sunt ceea ce le-au adus acum. Ei bine, risti sa copii lucrurile gresite. Aici aveti calitatile copiate comun a prosperului, si de ce sunt periculoase.

Programarea

O persoana de succes de multe ori adopta un program foarte aglomerat. Nu este greu sa ti-o imaginezi pe Beyonce, sa spunem avand 90 la % din viata sa, programata cu luni inainte. Acesta nu este un lucru bun. In realitate oamenii gasesc astfel de presiuni debilitante, au efectul indaratnic de a comporomite acel lucru care a facut persoana grozava din prima, cum ar fi timpul de a studia si de a face muzica.

Progrmarea este lucrul pe care vrei sa-l eviti, libertatea de a face ceea ce vrei este cel mai bun lucru pentru ca o persoana sa aiba succes. Blocuri lungi de timp neintrerupt este ceea ce iti permite sa produci muzica, carti, sanatate si afaceri in primul rand. Nu te grabi sa regiementezi tot timpul tau.

Mandria

Cu cat mai mult succes detine o persoana, cu atat mai mult sunt fortati sa-i excluda pe altii. Acesta este un calcul simplu, timpul nu se dimensioneaza cu succesul. Dar inainte de a avea succes, majoritatea oamenilor le multumeau fiecarui fan. Au urmarit fiecare oportunitate pe care o aveau. De fapt, bateau la usa oportunitatii in continuu, pana obtineau ceea ce-si doreau.

Succesul face acest lucru periculos si de nedorit, asa ca barierele incep sa se inchida. Dara daca muncesti sa ajungi acolo, nu te grabi sa ii excluzi pe altii atat de repede. Nimeni nu a reusit sa aiba succes de unul singur si fara ajutor, fara sfaturi sau prieteni care sa ii sustina cand aveau nevoie de acest lucru.

 

Lasă un răspuns