Nu-ți place să pierzi vremea căutând un stilist? Încearcă Stailer

stailer

Bărbații se declară adesea nerăbdători în ceea ce privește căutarea unui stilist. Au nevoie să meargă la salon pentru stilizare de barbă, sprâncene sau pentru un tratament facial, de ce nu. Însă când trebuie să caute efectiv salonul și stilistul disponibil nu le place deloc timpul pierdut astfel. Stailer este alternativă!

Ce este Stailer? Viitorul în materie de programări

Digitalizarea este pasul firesc următor. Trăim acele vremuri în care digitalizarea este la orice pas. Facem online programări peste tot, iar acestea au prioritate față de orice altă metodă. La ora actuală tot mai mulți mizează pe online și digitalizare, fiind un mod mai ordonat și practic de a-și desfășura munca. Totul planificat la minut, fără erori și suprapuneri de programări. În plus, nu va mai fi necesar să existe personal numai pentru a prelua comenzi/telefoane.

Cum poți folosi Stailer? Este mai simplu decât crezi, ca și când a fost gândit tocmai să avantajeze mai ales pe cei nerăbdători ca tine. Afla mai multe detalii aici.

Dincolo de faptul că putem cu ușurință să numim Stailer drept viitorul în materie de programări, ținem de asemenea cont de faptul că este o platformă free acces pentru toată lumea. Însă concret va ajuta pe cei care își caută loc pentru o programare în orașe precum Iași, Timișoara, București, Cluj Napoca și Oradea. După ce selectezi ziua dorită și serviciul de asemenea, ai toate opțiunile afișate ale saloanelor care au disponibilitate când tu ai nevoie.

Programări decalate? Uită de ele

Să stai în zona de așteptare, să ți se decaleze programările, să îți încurci programul cu astfel de situații  nu sună prea bine. Mai ales pentru cei care sunt și așa destul de aglomerați și pe fugă. Te-ai gândit vreodată cum ar fi să mergi la tuns când ai o pauză de masă la muncă? Timp ar fi suficient să spunem – ai o jumătate de oră liberă – însă este nevoie de o sincronizare perfectă în ceea ce privește programul tău și programarea făcută la salon.

Să nu fie cu mirare când prin Stailer vei găsi locuri libere la saloane de hair and beauty chiar în aceeași zi, la câteva ore distanță. Este la fel de mult probabil ca cineva să fi renunțat la o programare și să existe într-un timp foarte scurt un loc liber. Ai posibilitatea de a găsi rapid și ușor un astfel de loc.

Iar pentru că în zilele noastre ne place să credem că ne apropiem tot mai mult de acel echilibru în care serviciile prestate sunt pe măsură așteptărilor și plătite pe măsură, îți este pusă pe tavă efectiv transparență. Prin Stailer descoperi cât ar dura un serviciu anume și cât ar costa de asemenea, pentru că nu îți plac surprizele și nu ai dori la final să întrebi cu timiditate cât face și prețul să ți se pară enorm de mult.

Așadar, ai toate motivele să încerci Stailer. Descoperă-ți avantajele în pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns