Noul Google Maps pentru iOS

Noua varianta de Google Maps pentru iOS vine cu un nou sistem, imbunatatit pentru comenzile vocale, dispunand si de mai multe culori pentru a se putea stabili un traseu. Aceste specificatii ajuta in primul rand turstii, putandu-se orienta mai usor in spatiu folosind aplicatia.

Aceasta aplicatie foloseste imagini preluate prin satelit, oferind hartile stradale disponibile, cu ajutorul cartografierii si pot planifica trasee pentru deplasarea pe jos, cu bicicleta, masina sau transportul public in comun.

Rutele de metrou vor fi diferentiate in functie de magistrale, nu doar fata de rutele de transport de suprafata, printr-o diversitate mare de culori.

O schimbare importanta este reprezentata de faptul ca acum hartile pot fi vazute pe tot ecranul, fara interfata aplicatiei. Doar cu o simpla atingere a ecranului o data, oriunde pe harta, vor fi inlaturate caseta de cautare si butoanele de pe ecran. In Statele Unite turistii au parte si de serviciul Zagat integrat, care ii va ajuta sa gaseasca localurile dorite, chiar in zone necunoscute.

Google Maps este disponibila in App Store.

Lasă un răspuns