Noile aplicatii IT pentru foto

Acum ca a venit primavara si intreaga lume pare sa reinvie la viata odata cu natura si incep sa isi faca aparitia prin parcuri cele mai pasionate persoane de fotografie, aducand cu ei cele mai mari obiective, cele mai moderne gadget-uri pentru a surprinde minunata natura in splendoarea ei.

Dar pentru noi ceilalti nu s-au inventat decat telefoanele smartphone care ne permit sa facem fotografii placute, care detin o serie de aplicatii speciale de modificare a pozelor si de imbinare a naturii cu elementele personalitatii noastre. Cu toii am auzit probabil de aplicatia Retrica, care a fost facuta pentru modificarea fotografiilor surprinse, cu un numar mare de rame foto, fundaluri si alte elemente de tehnica estetica.

O alta aplicatie este Fyuse care a fost creata de un roman stabilit in SUA, care confera o imagine multi-dimensionala asupra obiectului sau a personajului surprins in imagine. Buna pentru fanii selfie-urilor, aplicatia permite o rotatie la 360 grade si merita incercata.

Candy-Camera-–Selfie
Candy-Camera-–Selfie

Candy Camera for Selfie este o aplicatie „bomba” care este usor de utilizat, folosind doar gesturile pentru a trece de la un filtru la altul, de la un warm gole pana la diverse picturi, schite si culori. Efectul de „bomboana” pe care il creeaza este uns dintre cele mai usor de absorbit, care iti vor atrage cu siguranta atentia. Din aceeasi categorie, a aplicatiilor cu „bomboane” se integreaza perfect aplicatia Eye Candy Camera, o aplicatie menita sa ne capteze atentia, prin multitudinea de efecte pe care le putem realiza prin intermediul optiunilor incluse.

 Un stil cu totul aparte il are aplicatia Phogy 3D care iti permite sa te misti in jurul obiectivului si sa vezi poza inclinandu-ti telefonul fie spre stanga, fie spre dreapta. Este ideala pentru a fotografia obiectele pe care doresti sa le vinzi in timp cat mai scurt.

Lasă un răspuns