New ‘n’ Tasty trebuie sa vanda jumatate de milion de unitati

oddworld-new-n-tasty-teaser-trailerCreatorul lui Oddworld, Lorne Lanning, a declarat pentru Eurogamer la GDC ca trebuie sa vanda 250 de mii de copii a lui New ‘n’ Tasty pentru a fonda un remake a lui Abe’x Exoddus, noul proiect planuit in serie. Sa vanda mai mult de atat va ajuta sa fondeze un nou joc Oddworld dupa aceasta si Lannings crede ca poate realiza acest lucru daca New ‘n’ Tasty se vinde in 500 de mii de exemplare.

Uitandu-ne la una dintre ideile lui Lannings pentru urmatorul Oddworld, the canned The Brutal Ballad of Fangus Klot. Sa introduca proiectul in Kickstarter poate fi un risc si poate fi amagitor, dar daca vand jumatate de milion de copii ale lui New ‘n’ Tasty nu va fi o problema.

Acesta sustine ca daca o sa faca un nou joc Oddworld, nu o sa-l faca pentru 2 milioane de dolari, s-ar putea sa-l faca pentru 5 sau 6 milioane de dolari. Oamenii nu inceteaza sa intrebe de ce nu pune proiectul pe Kickstarter fiindca ar putea lua 1 sau 2 milioane de dolari, insa acesta raspunde ca nu ar putea sa se descurce cu atat pentru un nou titlu. Pentru un nou titlu care inseamna noi caractere facand lucruri noi si controale care sunt grozave, de acolo vine timpul real si cheltuielile.

Lanning este foarte increzator ca New ‘n’ Tasty va atinge scopul de a vinde 250 de mii de unitati, fiindca seria originala Oddysee si Exoddus a vandu un total de peste un milon. Stranger’s Wrath HD, Munch’s Oddysee HD si colectia Oddbox a vandut peste 2 milioane numai cu lansarile digitale, ajungand la 7 milioane de unitati in total.

Poate parea mult ceea ce vrea sa indeplineasca Lanning, dar este foarte increzator, si spune ca jocul se va juca mai bine, va arata mai bine si va veti distra mai bine decat in jocurile pe care platiti 60 de dolari.

 

Lasă un răspuns