Minecraft pe consolele Nintendo

Minecraft BoxNintendo s-a gandit sa aduca Minecraft la dispozitivele Nintendo, potrivit unor comentarii facute de directorii Nintendo.

Shigeru Miyamoto si Shinya Takahashi, sefii echipelor interne de dezvoltare Nintendo, le-au spus celor de la Kotaku, ca ei cred ca jocul de crafting atat de popular a celor de la Mojang ar fi o potrivire buna pentru 3DS si Wii U. Potrivit lor, controlul touch a gamepad-ului Wii U si cel al 3DS-ului i-ar fi permis jocului Minecraft sa atinga o audienta mai mare ca niciodata. In cuvintele lui Takahashi, intotdeauna s-au gandit intern, ca folosirea GamePad-ului vor face jocul Minecraft foarte usor de jucat. Si desigur, daca vor fi facut ceva cu Minecraft pe 3DS, similar vor face acest lucru unde va fi mai usor de jucat, si va ajunge probabil la mai multi copii.

Concentrarea lor pentru o portare posibila a lui Minecraft este sa faca atragator pentru cat de multi utilizatori pot. Acest lucru nu pare a fi un obstacol, cu toate acestea poate fi o oportunitate. Amandoi conducatori vad o piata mare si neatinsa in Japonia, unde jocul trebuie sa fie lansat cu adevarat. Acestia spun ca ceea ce este interesant in Japonia, este ca Minecraft nu este popular in modul in care este in Statele Unite ale Americii si Europa. Asa ca ei s-au gandit astfel, daca ar fi capabili sa faca un parteneriat ca asta, ar putea aduce oportunitatea de a ajuta sa faca Minecraft mai popular in Japonia.

Miyamoto a dezvaluit de asemenea ca nu a jucat cu adevarat jocul, dar acest lucru nu-l opreste sa se gandeasca mai departe la posibilitatea de a aduce jocul pe consolele Nintendo. Potrivit lui, doar hardware-ul Nintendo va fi capabil sa se descurce cu modul in care jocul atrage pe versiunile mobile bazate pe touch cu precizia de controale a consolelor.

Lasă un răspuns