Mercedes – deviza elegantei

covorase auto

Ingineria automobilistica nemteasca este renumita inca de la sfarsitul secolului al XVIII-lea cand cunoscutul inginer Karl  F.  Michael Benz creeaza prima masina, in 1885, automobil care a fost testat de sotia lui intr-o calatorie de 100 km pentru a isi vizita rudele. Numele lui ramane cunoscut si in ziua de astazi, folosit in gama de lux de automobile Mercedes-Benz. Astfel, producatorul german poarta numele parintelui primului automobil, si pana in ziua de astazi nu se opreste din a inova industria automobilistica.

Astfel, orice posesor de autovehicul Mercedes este fericitul sofer al unui bolid puternic construit sub o forma eleganta, eleganta ce trebuie mentinuta din orice punct de vedere. Astfel, Ptc-Auto.ro pune la vanzare covorasele auto dedicate oricarui model de Mercedes, pastrandu-i atat aerul de masina sport, dar si eleganta cu care se mandreste. Covorasele auto Mercedes pot fi fixate in masina, pentru o stabilitate mult mai buna si pentru avantajarea confortului pasagerilor.

Calatoria cu autovehiculul dupa montarea covoraselor auto pentru modelele de Mercedes va fi unica, deoarece se va schimba total experienta de pana acum. Mereu cand esti la drum cu masina in care sunt covorase auto din fabrica sau universale drumul are o latura care nu este intocmai confortabila, deoarece aceste covorase nu sunt fixate in masina, si in urma unei intrari intr-o curba, forta centrifuga determina picioarele pasagerilor sa se miste, odata cu ele alunecand si covorasele auto. Acest lucru nu este intocmai confortabil, mai ales daca aceasta alunecare este puternica deoarece covorasele din spate pot ajunge sub scaunele celor din fata si trebuie scoase apoi de acolo. Acest lucru nu se va mai intampla daca covorasele auto Mercedes sunt instalate in Mercedes-ul dumneavoastra.

Exemple de covorase pentru masina de la Mercedes: http://www.ptc-auto.ro/covorase-auto-cauciuc-mercedes

In plus presurile auto pentru Mercedes pot mentine eleganta autovehiculului, lucru ce este foarte util pentru un astfel de automobil care prin natura sa trebuie sa se remarce atat pe sosea, cat si in interior. Cel mai mult timp petrecut cu masina este in interiorul acesteia, de aceea acesta trebuie sa fie perfect. La acest capitol, autovehiculele de la Mercedes stau foarte bine, iar cu niste covorase auto pentru Mercedes vor fi 100% fiabile din acest punct de vedere. Confortul si igiena din masina va avea un randament mult mai mare. In plus, aceste produse pot fi instalate foarte usor, toata treaba fiind terminata intr-un interval de cinci minute, timp ce nu este foarte mare. De asemenea, aceste covorase se pot demonta la fel de rapid iar spalarea lor este totodata una foarte usoara ce necesita foarte putin timp.

Astfel, mentinerea calitatii unui Mercedes se va realiza mult mai usor cu astfel de produse. Covorasele auto pentru Mercedes vor proteja masina pe intreaga calatorie iar podeaua masinii va fi protejata mult mai bine de atunci inainte, deoarece aceste covorase protejeaza intreaga suprafata a masinii. In aceasta maniera, masina va fi mult mai curata de acum inainte iar drumurile mult mai confortabile, cu ajutorul produselor de la magazinul Ptc-auto.ro.

Lasă un răspuns