Marea Finala Wargaming

wot_wgnleague_banner_ali_001Fii pregatit pentru cel mai mare eveniment eSport, de la Wargaming.net care a fost vreodata !

Dupa captivantele si reusitele finale regionale, suntem foarte mandrii sa va prezentam : Marea Finala The Wargaming.net.

Cei dintre voi care urmariti stirile si difuzarile eSports poate ati suspectat deja ca se planuieste ceva mare. Acum a venit timpul sa aflati detalii despre cel mai mare eveniment de pana acum, Wargaming.net.

  • Marea Finala va fi in principiu, un eveniment care tine 3 zile, de pe 4 Aprilie pana pe 6 Aprilie.
  • Fiecare zi de jocuri va fi o zi de jocuri intreaga, incepand de la orele amiezii si terminandu-se seara tarziu.
  • Drept mare dezvaluire, sunt mandru sa va anunt ca Marea Finala din 2014, va fi tinuta in Warsaw, Polonia, in inima orasului, chiar langa Palatul Culturii si Stiintei. Veti putea sa ii gasiti in Multikino cinema de la ultimul etaj al centrului comercial Zlote Tarasy.

Echipa este increzatoare ca a ales un loc de intalnire bun pentru finala si spera ca va veti putea alatura evenimentului din centrul orasului Warsaw. Sunt o multitudine de hotele in apropiere, si statia principala de tren este la 5 minute de mers pe jos. Warsaw, fiind orasul capitala, al Poloniei, are doua aeroporturi majore care iti vor face calatoria mai usoara si mai rapida pentru a vedea cu ochii tai marele eveniment.

14 echipe din jurul lumii vor participa la Marea finala pentru a-si reprezenta comunitatile. Echipele sunt cele mai bune si si-au dovedit talentele in victoriile recente din calificarile regionale Wargaming.net.

Echipa Wargaming stie ca nu veti fi impresionati de trofee mici si stralucitoare. De aceea, au pregatit ceva foarte special pentru ultimii eroi din Marea Finala, ceva care orice fan World of Tanks, va fi mandru sa-l detina. Inca nu ne pot dezvalui premiul, insa ganditi-va ce ar putea fi tare si mare in cea mai mare rasplata pentru un campion World of Tanks.

Lasă un răspuns