Lista tuturor jocurilor video in lucru

Lista jocurilorNu este ca si cum internetul este gazda celor mai nebuni oameni din lume, iar alte locuri nu sunt, este doar ca anonimatul permite oamenilor sa-si exercite  excentricitatile lor. In cazul de fata, un utilizator 4chan, a inceput sa alcatuiasca o lista cu fiecare joc video care a fost realizat vreodata.

Cu ajutorul lui 4chan, lista a crescut pana la aproximativ 44.000 de jocuri. Desi este un simplu document de text pe PasteBin, avand in jur de 4 megabiti de date, de asemenea fiind un text simplu, ii va oferi browser-ului vostru multa munca, daca incerci sa-l incarci. Lista este in ordine alfabetica si sunt versiuni multiple, o versiune se apropie de 100.000 de intrari individuale, dar versiunea care este cea mai mediatizata are putin sub 44.000 de titluri de jocuri.

Desi pare putin lunatic, utilizatorul ce are un nume potrivit pe Pastebin, „Data_baser”, nu este atat de nebun pe cat suna. Acesta razuieste bazele de date ale jocurilor, subliniind MobyGames, preluand toate datele intr-o lista alfabetizata, notand ca actualizarile din viitor, vor contopi bazele de date diferite si vor elimina intrarile duplicat, pentru a putea fi aprofundat.

Daca browser-ul tau supravietuieste incarcarii liste, partea distractiva devine rapid incercand sa gasesti un joc care nu e listat. Desi lista este o incercare de a include orice tip de joc video, jocurile mobile, romanele vizuale, jocurile straine si asa mai departe, nu este inca dificil sa gasesti jocuri care nu sunt listate, avand in vedere ca stii istoria ta in jocurile video.

Impresionant, cateva jocuri BBS sunt reprezentate, precum Legend of the Red Dragon si continuarile sale, dar alte jocuri nu sunt. Similar, lista nu include o gazduire a MUD-urilor, stramosii jocurilor MMO grafice, dar daca gasesti jocurile pe care lista enorma nu le include, este destinul tau inevitabil ca tu sa contribui la producerea acelei liste complete.