Jocuri care implica grafica

Bastioncoverwallpaper3Grafica vizuala extraordinara, mediu foto real si panorame aproape reale sunt vazute in titluri cu buget masiv. Muncind cu un buget mai redus, dezvoltatorii indie trebuie sa fie putin mai inovativ pentru a-si face jocurile sa iasa in evidenta vizual cu mai putine costuri de productie. Dupa toate acestea, nu poti sa-ti permiti sa petreci o zi muncind la ferigi si bolovani 3d hiperrealistici cand faci parte dintr-o echipa formata din 3 oameni.

Cu toate acestea, desi sunt niste bariere evidente, jocurile indie s-au imbunatatit sa fie capabile sa produca grafica minunata, de la vibrante, lumi fantastice din desene animate, pana la desene 2D imaculate pentru a experimenta cu noile tehnici revolutionare.

Culori Caleidoscopice

Vibrante si stilizate, aceste jocuri aduc o explozie de culori pentru a insenina orice zi a unui gamer. Aceste tilturi nu au doar un gameplay grozav, ci sunt o sarbatoare adevarata pentru simturi.

Bastion

Bastion este un joc reper pentru dezvoltarea indie cu mai mult decat grafica. Cu gameplay-ul captivant, coloana sonora fabuloasa si o poveste convingatoare, Bastion a ajutat sa puna o limita pe care dezvoltatorii indie s-o intreaca, dovedind ca nu ai nevoie de milioane de dolari sa faci un joc care exceleaza in aproape toate domeniile. Cu toate acestea opera de arta a jocului si stilul este remarcabil insasi ca sa ii castige lui Bastion un loc in aceasta lista, cu o lume colorata vibrant, dezvoltata imaculat si mediu executat, sustinut de designul caracterelor astral si iconic.

Trine 2

Cunoscut de altfel ca si cel mai prost joc din istorie jucat la mahmureala, prezinta jucatorilor o lume caleidoscopica, super-saturata care face ca paleta de culori din World of Warcraft sa arate blanda si subevaluata prin comparare. Acest efect ajunge cateodata la granitele coplesitorului, dar nu poate fi negat faptul ca detaliile din lumea vibranta realistica este incredibil de izbitor.

 

Lasă un răspuns