Iridiologia-stiinta ochilor

iridiologie

Iridiologia a aparut in Egiptul antic.

Este stiinta care se ocupa cu diagnosticarea diverselor afectiuni prin studiul irisului persoanei care vine la specialistul iridiolog.

Este o tehnica neintruziva de a studia functionarea corecta a omului ca intreg si de a-i gasi tratamentele adecvate prin homeopatie.

Iridiologii cunosc faptul ca omul are corespondente ale fiecarui organ in parte al organismului studiat are un corespondent in irisul persoanei respective si stiu sa citeasca afectiunile respectivei persoane doar uitandu-se in ochii acesteia.

La fel ca homeiopatia, iridiologia este considerata o ramura a medicinei alternative si nu este inca recunoscuta de medicina clasica.

Cu toate acestea un examen iridiologic poate ajuta oamenii sa stie unde pot merge mai departe pentru a face analizele necesare si a descoperi ce boli au.

Cum functioneaza iridiologia ?

Iridiologia este o stiinta foarte asemenatoare cu acupunctura, presopunctura  sau masajul.

Omul este ca o harta a centrilor energetici si nervosi. Tot ce se intampla in interiorul corpului uman se reflecta in ochii, palmele si talpile acestuia.

 

Iridiologia ne ajuta sa aflam mai multe detalii si despre noi ca oameni si ne ajuta sa stim la ce boli suntem predispusi. Spre exemplu persoanele cu ochi albastri au o categorie diferita de predispozitii spre deosebire de persoanele cu ochi caprui sau verzi.

Specialistul iridiolog se concentreaza pe tratarea omului luat ca intreg. Din acest punct de vedere, acesta trebuie sa faca o terapie de detoxifiere per ansamblu, deoarece de foarte multe ori, bolile sunt cauzate de acumularea toxinelor.

Daca persoana respectiva sufera de obezitate, exista tratamente care o ajuta sa slabeasca prin detoxifiere.

Ca toate terapiile alternative, iridiologia este privita la inceput cu scepticism de catre oameni, insa foarte multi dintre cei care apeleaza la aceasta terapie au sansa de a descoperi posibile viitoare boli chiar inainte ca acestea sa ii afecteze, sau macar sa afle mai multe lucruri despre personalitatea lor.

Intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi, iar iridiologia este o stiinta care ne permite sa prevenim si chiar sa tratam anumite predispozitii pe care le avem.

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns