Invitatiile de nunta altfel – amuzante si interesante

invitatie nunta haioasa

In esenta o nunta clasica ce urmeaza acelasi fir de momente traditionaliste este un eveniment sobru, poate chiar presarat cu lacrimi si emotii. In plus, multe dintre cuplurile de miri sunt de acord cu faptul ca nuntile sunt ca si trase la indigo, de aceea o preocupare maxima este mereu legata de idei pentru a iesi in evidenta, de trenduri urmate pentru a ramane in amintirea invitatilor. Insa acelasi efect il poti obtine si prin alegerea unor invitatii de nunta atipice.

Invitatiile de nunta au sansa de a starni interesul invitatilor asupra evenimentului ce va urma si nu sunt simple hartii colorate. Mai cu seama cand nu respecta un tipar clasic, acestea ies in evidenta. Ai putea incerca invitatii nunta haioase Romania 2018 un trend de actualitate ce te provoaca sa mizezi pe creativitate si pe simtul umorului, elemente ce se imbina perfect si creeaza un stil hilar si in egala masura unul ce prinde la public.

Cum alegi invitatiile de nunta cu tematica haioasa

Trebuie sa stii ca nu oricui i se potriveste un stil anume, astfel ca ar fi bine sa gandesti bine modul in care integrezi invitatiile de nunta haioase in tematica nuntii tale. Iata si cateva sfaturi de ajutor in acest sens:

  • Invitatiile de nunta haioase pot fi alese pentru un eveniment glam, unul rustic de ce nu sau modern. Nu uita sa incluzi si detalii ce dau de inteles invitatilor tai cum trebuie sa se imbrace la eveniment, ce dresscode se impune.
  • La fel ca si in alte cazuri, la acest gen de invitatii culorile sunt o parte importanta de expresie. Poti merge pe varianta simplista, alba, pentru a scoate in evidenta mai degraba imprimarea, designul amuzant, mai ales cand este vorba de imaginea de mire si mireasa in ipostaze amuzante.
  • Textul trebuie sa fie in concordanta cu tematica ta haioasa, insa nici nu trebuie sa exagerezi, intrucat este o nunta pana la urma si nu o farsa sau o gluma. De fapt aici ai putea gresi si alegand ceea ce este un cliseu sa nu reusesti sa iesi in evidenta cu invitatiile tale, chiar daca ele sunt amuzante si cu tentativa de a fi atipice in abordare. Din acest punct de vedere simplitatea poate defini invitatia, textele scurte, concise, mesajele directe.

Asigura-te ca invitatiile tale sunt originale

Este gresit sa crezi ca o data ce ai ales acest gen de invitatii ti-ai asigurat nota de originalitate. Completeaza planul tau cu o modalitate interesanta de prezentare si de inmanare a acestora. Poti opta pentru elemente aromate, mesaje in sticla. In orice caz, in locul unui banal ambalaj se poate opta pentru o gluma de genul unui recipient ce seamana cu cele alimentare, insa in care se vor gasi invitatiile. Rezultatul? Zambete expuse inca de la primul contact cu invitatia primita.

Invitatiile de tip puzzle sau cele 3D, cele cu mirii reali in diferite ipostaze sunt de asemenea parte din categoria celor moderne ce pot sa se muleze foarte bine pe tematica hilara. Acestea sunt totusi ceva mai costisitoare.