Interviu la Uber

interviu uber

interviu uberExista cateva potentiale intrebari cu care te poti confrunta atunci cand iti cauti de munca la compania tehnologica Uber. Care sunt acestea? Uite cateva dintre ele.

 1. Sunt un sofer Uber care sustine ca nu si-a primit plata de la Uber si crede ca aceasta companie inseala si minte. Ce mi-ai spune ca reprezentant al acestei companii?
 2. Uber te lasa pe o piata noua si iti spune ca ai doua saptamani pana cand se va lansa acest serviciu si acolo. Ce vei face in acest caz?
 3. Care a fost cel mai senzational lucru in marketing de la Uber?
 4. Cum vei face fata unei situatii de criza su presa si cu guvernul, in ceea ce priveste compania Uber?
 5. Ce ii vei spune unui sofer care isi doreste sa renunte la acest job, sa isi dea demisia, de la Uber?
 6. Cum anume vei descoperi cuvintele care au devenit invechite in limba engleza intre secolele 16 si 17? Poti folosi un motor de cautare.
 7. Un competitor Uber isi deschide o afacere asemenatoare in orasul tau, cu un capital de bani nelimitat. Daca ai fi acel competitor, cum anume vei incerca sa furi clientii Uber? Daca ai fi Uber, cum ti-ai convinge soferii sa nu te paraseasca?
 8. Cum crezi ca sunt punctele forte ale Uber spre deosebire de cele ale Lyft?
 9. Estimeaza dimensiunile pietei taxi-urilor in orasul in care dai interviul acesta.
 10. Cum ai putea sa masori cererea pentru inghetata Uber?
 11. Daca ti-am cere sa ne gasesti 100 de noi soferi in aceasta luna, descrie ce pasi anume ai face in acest sens.
 12. Fara nici un buget, cum ai impartasi UberLove?
 13. Uber va lansa operarea unui oras de departe. Cum ai face soferii de acolo sa se simta egali cu soferii din locul in care vor fi administrati?
 14. Sa spunem ca un sofer al unei masiniUber de culoare neagra face 30$ pe tura cu un comision de 20%. Cum l-ai putea convinge sa treaca la un nou sistem realizat de Uber, anume UberSuper, cu un comision de 25%? Ce costuri va presupune aceasta schimbare? Cat de mult va trebui sa faca in fiecare saptamana?

Lasă un răspuns