Insule de vanzare

insule-vanzare

Iti mai aduci aminte de show-ul TV „Lost”, unde supravietuitorii unui accident de avion au reusit sa supravietuiasca pe o insula, si unde au reusit sa isi construiasca o noua viata? Ei bine, nu vorbim despre astfel de lucruri, si nici despre sumele impresionante ale actorilor ca Johnny Depp sau Brad Pitt care isi permit sa cheltuie banii pe insule private. Totusi, exista insule pe aceasta lume care nu costa chiar atat de mult, asa ca exista posibilitatea de a-ti construi si o micuta casa de vacanta pe astfel de insule.

Ti-ai cumpara o insula?

Sweet Island, British Columbia, Canada: 82.900 de dolari. Este o insula care are chiar si o casa. Cel mai apropiat oras este Fort St-James, asa ca esti aproape de orice, chiar si de un magazin alimentar. Acest loc este faimos pentru pescuit si pentru vanatoare, iar daca ai spirit de antreprenor, poti inchiria insula pentru astfel de activitati.

Alligator Caye Parcel, Belize: 99.000 de dolari. Deplasandu-ne catre climate mai tropicale, gasim o „afacere” naturala intr-o tara pitoreasca de aproape 300.000 de oameni. Probabil ca e ceva in neregula cu acest loc, nu-i asa? Ei bine, pretul acestei insule tropicale este egal cu cel al unei masini de lux. De asemenea, se afla la numai 30 de minute de cel mai apropiat oras- Dangriga- si la 45 de minute fata de Belize si cel mai apropiat aeroport.

TidMarsh Island, Nova Scotia, Canada: 145.000 de dolari. Aceasta insula se afla la aproape 300 de metri de coasta Noua Scotie, iar asta inseamna mai putin de jumatate de kilometru. Poti chiar sa si inoti pana la tarmul celalalt. Cel mai apropiat oras este Sheet Harbor, care se afla la numai 25 de minute distanta, aici gasindu-se aproape 4000 de oameni.

Lark Caye, Belize: 175.000 de dolari. Ne reintoarcem la ceea ce viseaza majoritatea oamenilor- o insula tropicala cu plaje cu nisip alb si ape albastre. Aceasta insula este minunata din cauza ca se afla foarte aproape de tarmul principal, care dispune si de o receptie de telefonie. Ei bine, daca vei avea nevoie de provizii, orasul Placencia se afla la numai 15 minute departare. Aceasta insula este o oportunitate de afaceri excelenta, din moment ce se afla foarte aproape de cele mai multe atractii turistice din zona.

Lasă un răspuns