Indreptarea catre moarte

MoarteHaideti sa fim sinceri, este chiar greu sa te mentii sanatos. Sigur, ai putea sa-ti lungesti viata cu cativa ani, daca ai renunta eventual la fumat, baut foarte mult si obiceiul de a manca de la Fast Food, dar stii vorba aia, viata este sa fie traita, nu-i asa?

Asa ca daca vrei sa ramai fara respiratie atunci cand urci scarile, daca vrei sa fii constant bolnav, daca vrei sa-ti cumperi pantaloni noi in fiecare luna citeste mai departe.

Asa iti poti ruina viata si poti muri tanar, pentru ca probabil cu o astfel de viata chiar asta vrei. Daca urmezi acesti pasi vei trai garantat putin si dramatic.

Fumeaza ca un semineu

Daca esti fumator, este grozav. Te conduci deja catre o moarte mai sigura deja. Daca nu esti fumator, de ce sa nu incepi acum? Aminteste-ti, nu numai ca te vei supune la un risc pentru cancer la plamani, ci vei fi in pericol pentru boli de inima, cancer la stomac si probleme de vaz. Sa fumezi este o modalitate usoara si rapida pentru a-ti ruina viata.

Experimenteaza droguri

Tutunul si nicotina nu te ucid destul de repede? Incepe sa experimentezi droguri. Incearca sa te minti ca nu esti un utilizator de droguri, ci doar incerci lucruri noi. Depinzand ce substante ilegale folosesti, ai putea fi in riscuri unei morti iminente. Te asteapta probleme serioase de boli fizice, tulburari psihice si desigur dependenta.

Ineaca-te in alcool

Un drog usor si legal disponibil, alcoolul. Asigura-te ca il tratezi cu usurinta si iresponsabil, pentru o boala maxima. Fii beat in fiecare zi, si bucura-te de efectele varsatului, pierderii de memorie, mahmureala, si micsorare a creierului. Pe termen lung, vei avea de suferit multe leziuni la ficat, probleme de viziune si eventual o moarte mai timpurie. Si o disfunctie erectila pe langa toate acestea.

 

Lasă un răspuns