In World of Speed se premiaza jocul de echipa

World-of-Speed-Screenshot-13Cand sunt in spatele volanului intr-un joc de curse, am un singur scop, de a castiga. Sa fiu primul care trece linia de sosire este singurul scop, si indiferent daca concurez corect sau „murdar” este un lucru irelevant. Ceea ce conteaza este ca adversarii mei sa ramana in urma.

Ceea ce e ciudat ca in World of Speed am castigat un team race desi nu am trecut primul linia de sosire. Vedeti voi, jocul celor de la Slighty Mad, nu crede ca a castiga inseamna intotdeauna sa treci primul linia de sosire. Pe cand conduc in viteza pe strazile din San Francisco cu un aliat si 2 competitori, a devenit foarte evident ca a termina cursa pe pe primul loc nu e intotdeauna o optiune, soferul de pe primul loc era prea in fata sa poata fi ajuns. Asa ca m-am relaxat si m-am bucurat de privelistile din oras, nestiind ca as putea castiga desi am fost al 2-lea care a trecut linia de sosire.

In toate jocurile de curse realizate pana acum, totul tine de care trece primul linia de sosire. Intr-o cursa online, asta inseamna ca majoritatea jucatorilor nu se vor bucura de sentimentul de castigator. Adaugand faptul ca este foarte greu sa castigi cand te afli intr-o pozitie in care nu poti castiga cursa, si pare un gen de joc de curse care ar putea aduce ceva inovativ.

Nu sunt sigur daca sistemul lui World of Speed este magic, dar este in mod sigur neobisnuit. In timp ce te intreci, castigi puncte realizand obiective, precum „schimbarea de vopsea cu alt sofer”. Obiectivele aduc o forma de strategie, oferind jucatorilor mai multe de gandit despre ceea ce trebuie sa faca. Acest lucru incurajeaza echipele sa munceasca impreuna intr-o metoda in care nu s-a mai vazut pana acum in jocurile de curse.

 

Lasă un răspuns