Iata care este reteta succesului

Succesul e in fataIncepe cu pasiunea. Gasim lucruri in noi ce ne fac sa mergem mai departe in fiecare zi, si ne incepem calatoria maretiei calarind un val al entuziasmului si bucuriei. Dar aceasta pasiunea ne poate duce pana la un punct. Eventual, entuziasmul incepe sa scada si motivatia slabeste.

Multi dintre noi renuntam, invinsi, dar cei care au succes merg mai departe, avand putere de la stocul de energie mentala si determinare. Acestia au o foame, o forta foarte puternica care ii conduce catre invingerea sortii si sa continue tot ceea ce nu au putut sa faca inainte. Vor mai mult acest lucru, decat vor aer. Le ofera puterea de a cuceri frica, de a rezista esecurilor, si sa supravietuiasca, luni, ani sau decenii de munca neapreciata.

Foamea este ceva de care te poti tine cu greu in fata indoielii, dar sunt modalitati de a gasi si de a hrani acea foame, si sa stai motivat cand te zbati sa vezi lumina.

Schimba Mediul. Spatiul fizic in care ne petrecem timpul influentandu-ne energia, actiunile si starea de spirit mai mult decat am putea sa ne dam seama. Uitati-va in jur si ganditi-va ce schimbari puteti face, atat acasa, cat si la munca, in asa fel incat spatiul sa te mute intr-o directie pozitiva. Acestea ar putea include o multime de amintiri vizuale, lasa-ti scopurile sa fie peste tot unde privesti, dezordinea si spatiul de munca, plante, fotografii, mancare sanatoasa, ba chiar inconjoara-te cu oameni inteligenti si pasionati.

Creeaza o rutina. Oamenii care iau actiuni consistente sunt capabili sa gaseasca o modalitate sa-si practice slujba in fiecare zi, chiar daca nu vor sa faca acest lucru. Acestea dezvolta un proces. Daca te bazezi pe scris, incearca sa compui un articol de  1000 de cuvinte in fiecare zi, fara exceptii. Controleaza cum iti petreci timpul. Programeaza-ti munca si invata sa-ti urmezi propriile reguli cu concentrare si disciplina.

Lasă un răspuns