Grad in Game Design si Sport

Universitatea George MasonIncepand cu toamna aceasta, studentii de la universitatea George Mason, pot castiga un minor in „Sport si Computer Game Design”, institutul educational din Virginia, a anuntat saptamana aceasta acest lucru. Se spune ca minorul este primul de acest fel. Programul combina administrarea sporturilor de la George Mason si programele de design al jocurilor pe computer, si scoala spune ca a avea acest grad pe curriculum vitae vor ajuta studentii sa-si gaseasca o cariera in industria jocurilor, atunci cand absolv.

Directorul fondator al institutului de Simulatie si Jocuri de la George Mason, Scott Martin, a spus intr-o declaratie, ca pentru studentii care sunt interesati in sporturi si au pasiuni in sporturi, si care nu au avut oportunitatea de a urmari acest lucru in facultate, acest lucru le ofera oportunitatea de a obtine cunostinte si pasiune si sa le combine in interesul de design al jocurilor.

Departamentele de administrare a sporturilor si cel de design al jocurilor pe computer de la George Mason, si-au pus mintile impreuna pentru a veni cu un catalog de curs care vrea sa furnizeze studentii cu o introducere atat in industria sporturilor si jocurilor pe computer. Scoala spune ca studentii pot sa-si combine pasiunea pentru sporturi si jocuri video sa creeze nu numai divertisment, dar de asemenea unelte pentru a fi folosite in analiza, antrenament si predare. Un exemplu furnizat a fost un joc pe mobil sau PC care invata jucatorii de fotbal cum sa atace in siguranta, pentru a evita accidentarile.

Scoala adauga ca potentialul pentru aplicatii in viitor este nelimitat si studentii vor putea sa faca nenumarate lucruri imediat ce ies din facultate.

Pentru a castiga un grad in Design in sport si jocuri pe Computer, esti nevoit sa iei „GAME 210 : Basic Game Design” si „SPMT 201 :Introduction to Sport Management”, de asemenea si sa castigi 12 credite optionale.

Lasă un răspuns