Google I/O si dispozitivele purtabile

Moto 360Google are o multime de lucruri de facut. De la ultima conferinta de dezvoltare, dispozitivele purtabile au fost scoase, automatizarea caselor a devenit un lucru real, aplicatiile din masini incep sa se contureze, tabletele s-au schimbat, si un razboi de preturi pentru serviciul de cloud a inceput.

Compania a facut cu siguranta cateva miscari in aceste zone, dar a salvat o multime de mari anunturi pentru Google I/O.

Urmareste un scenariu asemenator cu anii anteriori, vom auzi mai multe depsre serviciile destinate consumatorilor de la Google, de la telefoane Android pana la Maps, dar in ultimii ani Google si-a extins produsele considerabil. A achizitionat Nest Labs, producatorii a termostatului conectat atat de popular si si-a anuntat initiativa de a aduce aplicatiile Android in masini si dispozitive purtabile.

Iar aceste lucruri sunt doar pentru incepatori. Google a intrat in tehnologia mobila avansata cu proiectele sale Ara si Tango. De asemenea si-a facut faimosii ochelari inteligenti Google Glass disponibili pentru toata lumea, chiar si cand produsul este tehnic in beta.

Ceea ce a facut sau nu Google, ne ofera indicii in ceea ce planuiesc sa dezvaluie la marele show. Iata ce vom gasi probabil in magazinele Google I/O 2014.

Android Wear

Google a anuntat Android Wear in martie intr-un efort de a da indicii la produse grozave si sa aduca ordine in haosul dispozitivelor purtabile, in special pentru ceasurile inteligente (smartwatch). Ceasurile inteligente functioneaza in principal ca punct central pentru notificatii si comunicatii, si cu Google avand anumite standarde, producatorii nu vor trebui sa faca prea multe ca sa-si porteze aplicatiile in aceasta noua categorie captivanta, dar si confuza in acelasi timp.

In sfarsit vom gusta din dispozitivele purtabile Android in viarta reala. Moto 360 ar trebui sa aiba un debut corespunzator, impreuna cu alte dispozitive purtabile Android, cum este smartwatch-ul LG G Watch.

Lasă un răspuns