Fara continut exclusiv pentru The Witcher 3

The Witcher 3 detaliiAnul trecut, Microsoft a caracterizat Witcher 3 pe cele mai mari scene de gaming, un platform holder la conferinta E3, atunci cand cele 2 noi mari console nu erau inca lansate. Nu ar fi putut fi o declaratie mai buna, cum ca acest joc este o afacere grozava.

E3 2014 este aproape de noi, si se vorbeste cum ca CD Projekt Red si The Witcher 3 va fi din nou pe scena. Cei de la eurogamer au vorbit cu cofondatorul Marcin Iwinski, si acestia au spus ca spera sa se intample acest lucru.

Dar pe care scena si de ce ?

Nu exista vreun secret ca exclusivitatile sunt aur la inceputul unui nou ciclu de consola. Dar unde Sony tinde sa se uite inauntru unui stabil solid de studiouri interne, saci de bani pe care Microsoft tinde sa ii cheltuie. Si trebuie sa cheltuie pentru a propulsa Xbox One din santul sau.

Este CD Projekt Red pe cale sa anunte Witcher 3 o afacere exclusiva cu unul din detinatorii platformei?

Iwinski spune ca el trateaza toti gamerii egal, nu vor furniza continut exclusiv pe vreo platforma, nici nu vor amana artificial lansarea jocului pe una din platforme, din cauza ca cineva ii plateste bani pentru acest lucru. El spune ca este impotriva valorilor lor, si nu vor face acest lucru.

Acesta spune ca ceea ce fac ei este in termen de cooperare a marketingului si este prea devreme acum, acesta a mai sugerat ca avem mai multe de invatat despre conectivitatea online in The Witcher 3.

The Witcher va fi un joc ce va fi lansat pe mai multe platforme doar next-gen rar, cand va iesi in februarie 2015. Cd Projekt Red s-a decis sa renunte la plasa de siguranta instalata pe baza lui Playstation 3 si Xbox 360, pentru a nu compromite ceea ce ar putea fi realizat cu noile masinarii.

Lasă un răspuns