Exploreaza din nou Tyria in Guild Wars 2

hqdefaultImi aduc aminte cand am jucat beta-ul jocului Guild Wars 2 si am intrat in primul meu eveniment. 8 alti jucatori au fost in zona, si fara sa trebuiasca sa ne spunem vreun cuvant, ne-am grupat si am adus dreptate intr-o mica parte din Tyria. A fost un sentiment atat de minunat. Mi-am facut recent un nou caracter, si am fost in aceiasi zona, iar acelasi sentiment s-a ivit. Nu am putut gasi nici macar un jucator langa mine. Am jucat restul hartii, majoritatea singur, lucru care a fost foarte plictisitor. Imi doresc ca lucrurile sa fie ca mai demult, in timp ce explorand o noua zona era foarte captivant.

Nu mai este la fel de distractiv sa-ti creezi un nou caracter si sa explorezi lumea. Lucrul nebunesc este ca Tyria este chiar o lume minunata de explorat, atat timp cat ceilalti jucatori se alatura. Este un joc multiplayer online la urma urmei. Dar o multime de jucatori au avansat in nivel, petrecand majoritatea timpului lor in dungeonuri.

Insa, multumita noului pachet de caracteristici care va fi lansat astazi, ar putea fi timpul perfect in care sa iti faci un nou caracter si sa experimentezi Tyria din nou. Cea mai mare imbunatatire este Megaserverul. Multe din harti au devenit foarte goale in ultimul an. Acest lucru iti ofera sentimentul de experienta single player. Ar fi grozav sa ai abilitatea de a merge in zone, si sa ai destui aliati sa termini unele evenimente.

Trasaturile ne ajuta sa ne configuram constructia caracterului, ceea ce nu este o surpriza ca un sistem noi va fi integrat. In timp ce nu am fost niciodata falit in Guild Wars 2, au fost cateva dati in primele luni de la lansare in care mi-as fi dorit sa am mai multi bani de cheltuit. Moartea este inevitabila, si nu va faceti griji este doar un joc, iar de acum in colo nu va trebui sa platiti.